Index / Bruiloften / Hoe krijg je een Marriage License in Engeland

Share This Post

Bruiloften

Hoe krijg je een Marriage License in Engeland

Willen trouwen in volle Britse pracht? Denk dan eens aan het reizen naar Engeland voor een ceremonie geschikt voor royalty. Hier is hoe te komen voor een huwelijk licentie in het Verenigd Koninkrijk. Wat je nodig hebt reisgidsen Trouwringen Vliegtick

AdvertisementWillen trouwen in volle Britse pracht? Denk dan eens aan het reizen naar Engeland voor een ceremonie geschikt voor royalty. Hier is hoe te komen voor een huwelijk licentie in het Verenigd Koninkrijk.

Wat je nodig hebt

reisgidsen

Trouwringen

Vliegtickets

Passport Services

Zorg ervoor dat jullie allebei minstens 18 jaar oud zijn en die geen lid zijn van dezelfde familie.

Het indienen van een aanvraag bij de opzichter registrar, die de leiding heeft van de huwelijken in de wijk.

Vergeet niet dat voorafgaand aan het aanbrengen, moet u residency te stellen voor zeven dagen in de wijk waar je trouwen.

Breng een identiteitsbewijs, zoals een paspoort of een ander officieel certificaat.

Maak een scheiding of overlijdensakte als een van jullie al eerder getrouwd geweest.

Begrijp dat je nodig hebt om een ​​bewijs van u in aanmerking komt om te trouwen hebben. Bel de Britse consulaat in New York City (212) 745-0200 om te vragen over het verkrijgen van een dergelijk certificaat.

Vraag om een ​​lijst van waardige locaties van de registrar die officieel in Engeland hebben gesanctioneerd voor het burgerlijk huwelijk ceremonies.

Begrijp dat je kunt kiezen om te trouwen buiten de wijk alleen als u de locatie op te geven op het moment van registratie.

Laat 21 dagen te gaan na aanmelding voor het huwelijk wordt afgegeven.

Begrijp dat in plaats van het aanvragen van de standaard huwelijksakte, kun je kiezen voor een huwelijk licentie, die een 15-daagse residentie vereist voordat u een aanvraag (in plaats van 7), maar biedt de licentie na 1 dag in plaats van 21.

Hints

Neem contact op met de Britse Tourism Authority in New York door te bellen naar (800) 462-2748 voor meer informatie over de Britse eisen. Vraag hoeveel het zal kosten, omdat de kosten kunnen variëren van district tot district.

Omdat er een drie weken wachttijd voordat u kunt trouwen in Engeland, overweeg dan het uitwisselen van geloften in Schotland als je weinig tijd, omdat er geen wachttijd in dat land.

Wees voorzichtig met het huwelijk agenten die ze kunnen zeggen u helpen te omzeilen het ingezetenschap eisen. Als u een valse verklaring af te leggen in de aankondiging van het huwelijk, kunt u worden vervolgd voor meineed.

Share This Post