Index / Careers & Work / Hoe krijg je een kostenraming voor een stoplicht

Share This Post

Careers & Work

Hoe krijg je een kostenraming voor een stoplicht

Verkeerslichten zijn een onderdeel van ons dagelijks leven. Echter, als je een stad planner of je moet de kosten van een gemeenschap zal moeten besteden aan verkeerslichten projecteren, je hebt een grote taak. In staat zijn om kostenramingen te krijg

Advertisement

Verkeerslichten zijn een onderdeel van ons dagelijks leven. Echter, als je een stad planner of je moet de kosten van een gemeenschap zal moeten besteden aan verkeerslichten projecteren, je hebt een grote taak. In staat zijn om kostenramingen te krijgen voor verkeerslichten kost tijd. De vermelde helpt suggesties je weet wat te vragen bij het vergelijken van de ramingen voor de kosten voor de verkeerslichten.

Bestudeer het kruispunt, zebrapad, spoorwegovergang of snelweg entree die een stoplicht nodig. Wees grondig in je studie en het gebruik van consulting bedrijven die u zullen helpen evalueren van de behoeften van de kruising om ervoor te zorgen dat u van plan bent om het juiste type verkeerslicht aan te schaffen.

Zet uw schatting plannen samen om ervoor te zorgen dat je niet hebben verlaten uit alle benodigde verkeerslichten. Het kan nodig zijn 4 verkeerslichten, met 2 van die als een horizontale 3-light-systeem, 1 verkeerslicht nodig met de grootste ronde lampen voor een zeer gevaarlijke kruising en een rood knipperend stoplicht voor een spoorwegovergang.

Contact met bedrijven en fabrikanten die verkopen aan particulieren, steden of bouwbedrijven een groot aantal verkeerslichten voor een kostenraming voor uw behoeften. Zorg ervoor dat schattingen van verschillende bedrijven te verkrijgen, 3-4, indien mogelijk. Heeft uitgebreide kostenvergelijking op elk verkeerslicht nodig zijn en bijkomende kosten zoals verzendkosten om ervoor te zorgen dat u krijgt de beste deal.

Stel vragen van hun vertegenwoordiger. Vraag hem om je stad te komen persoonlijk in te schatten op de plaats of plaatsen nodig een verkeerslicht om zeker te zijn dat u het bestellen van de juiste verkeerslichten of lichten. Zorg ervoor dat uw vragen en schattingen zijn de kosten van de installatie, garantie-informatie, onderhoudskosten en terugkeerbeleid voor elk. Het verkrijgen van al uw schattingen schriftelijk.

Houd in gedachten dat verschillende verkeerslichten die precies hetzelfde kunnen verschijnen verschillend kunnen zijn, afhankelijk van de vraag of ze de traditionele verkeerslichten of meer energie-effici├źnt verkeerslichten, zoals LED verkeerslichten die aanzienlijk minder energie verbruiken.

Weet dat een basis verkeerslicht zal meestal beginnen met een lage prijs van $ 75,00 en zal omhoog gaan vanaf daar, afhankelijk van de kwaliteit van het stoplicht u geïnteresseerd bent. De kosten van de installatie zal worden toegevoegd aan de basisprijs van elk verkeer licht. Naast de individuele kosten, moet u weten wat de verzendkosten en administratiekosten zal zijn om de aan uw locatie lampen hebben.

Hints

Professionele installatie per de fabrikant wordt aangeraden om verkeerslichten te installeren.

Share This Post