Index / Persoonlijke financiën / Hoe krijg je een Duplicate SSI Tax Form Sent

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe krijg je een Duplicate SSI Tax Form Sent

De Social Security Administration (SSA) mailt het belastingformulier SSA-1099 uitkeringstrekkers elk jaar in januari. U ontvangt een SSA-1042S ontvangen als u geen Amerikaans staatsburger bent. Als u niet uw belastingformulier heeft ontvangen, of in

Advertisement

De Social Security Administration (SSA) mailt het belastingformulier SSA-1099 uitkeringstrekkers elk jaar in januari. U ontvangt een SSA-1042S ontvangen als u geen Amerikaans staatsburger bent. Als u niet uw belastingformulier heeft ontvangen, of in geval van verlies of onleesbaar, verzoeken een duplicaat SSI belastingformulier. U kunt ook een belasting aan te vragen voor een overleden persoon. Vul een online formulier op de website van SSA om het vervangend document aan te vragen. Verwacht het duplicaat aan te komen in ongeveer 10 dagen.

Ga naar de algemene website van de Social Security Administration. Klik op "SSI" van het tabblad in het hoofdmenu.

Klik op "Site Map" aan de onderkant van de webpagina onder het kopje "organisatorische informatie."

Klik op "F" van het alfabet menu. Klik op "formulieren."

Scroll naar beneden totdat u de link met het label "Vraag een vorm SSA-1099/1042 (Benefit Statement) voor fiscale of andere doeleinden." Klik op deze link.

Scroll naar de onderkant van de webpagina en selecteer de juiste link naar een vervangende belasting formulier aanvragen voor uzelf of voor een overleden persoon.

Volg de aanwijzingen op het scherm om een ​​vervangende SSA-1099 aan te vragen. Selecteer een reden waarom je een nieuwe vorm van het pull-down menu nodig. Zorg voor het sofi-nummer, de volledige naam en geboortedatum. (Referentie 6)

Hints

Bel de SSA op 800-772-1213 om een ​​adreswijziging melden en vragen om een ​​vervangende belasting formulier.

Bel de SSA of ga naar uw lokale kantoor als u een fiscale vorm van een eerdere jaar nodig hebben.

Als u een vervangend document eerder dan 10 dagen nodig hebben, een bezoek aan uw lokale kantoor.

Share This Post