Index / wettelijk / Hoe krijg je de voogdij in Californië zonder advocaat

Share This Post

wettelijk

Hoe krijg je de voogdij in Californië zonder advocaat

Californische wet vereist dat rechters toekennen bewaring waar het wordt geacht in het belang van het kind. Californië zorgt voor zowel gezamenlijke en voogdij, in voorkomend geval. Met behoud van een gekwalificeerde advocaat zal enorm helpen uw kans

Advertisement



Californische wet vereist dat rechters toekennen bewaring waar het wordt geacht in het belang van het kind. Californië zorgt voor zowel gezamenlijke en voogdij, in voorkomend geval. Met behoud van een gekwalificeerde advocaat zal enorm helpen uw kansen op het verkrijgen van de voogdij, kunt u de juiste petitie en verschijnen op een hoorzitting om de voogdij van het kind aan te vragen.

Wat je nodig hebt

Petitie voor bewaring

dossierkosten

Ontwerp van uw verzoek tot bewaring. Bezoek uw plaatselijke gerechtsgebouw aan de formulieren die nodig zijn om de petitie te voltooien krijgen. Leg uw redenen voor het verlangen voogdij en hoe u vertegenwoordigt de belangen van het kind ten opzichte van uw echtgenoot. File het ingevulde formulier met de griffie, en na betaling van de indieningstaks, zult u een afgestempeld afschrift van het verzoek ontvangt, samen met een rechtbank datum.

Serveer de afgestempeld afschrift van alle verbonden partijen met inbegrip van alle bewakers die in de zaak is aangewezen. Gebruik een speciaal proces server voor de service. Als u geen bericht aan alle partijen, zal de rechtbank uw verzoek voort te zetten. Zodra de andere partijen een kopie van de petitie hebben ontvangen, zal de rechter hen in staat de mogelijkheid om een ​​reactie te dienen of om advies in te winnen als ze daarvoor kiezen.

Debatteert uw petitie tijdens de hoorzitting. De rechter het toezicht op uw petitie zal je getuigenis horen en enig bewijs dat u wilt presenteren herzien. Zorg ervoor dat eventuele getuigen te brengen, zoals uitgebreide familielid op de mondelinge behandeling te illustreren aan de rechtbank dat de diepte van de betrokkenheid van uw familie met uw kind. Als uw echtgenoot is veroordeeld wegens huiselijk geweld, drugs of gewelddadige strafbare feiten, moet u de agenten die reageerden op deze gesprekken en stelde het politierapport, zodat ze beschikbaar zijn om te getuigen tijdens uw gehoor te dagvaarden.

Hints

Als u geen advocaat kunnen veroorloven, Californië heeft veel juridische hulp en non-profit legale aanbieders die bereid zijn om u te helpen met uw geval.

De rechter kan vragen dat de partijen trachten bemiddeling voorafgaand aan het houden van een hoorzitting op uw verzoek. Het is raadzaam om deel te nemen aan het mediation-proces om te zien of een minnelijke schikking kan worden voldaan door de partijen.

Share This Post