Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe krijg je de muffe geur van leer Boots

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe krijg je de muffe geur van leer Boots

Goede kwaliteit lederen laarzen zijn een stijl investering die jarenlang meegaat als u voor hen zorgen. Dit kan averechts werken als je ze achterlaten in opslag, maar om ze op te halen jaar later, rijp met de muffe geur van schimmel of meeldauw. Terw

AdvertisementGoede kwaliteit lederen laarzen zijn een stijl investering die jarenlang meegaat als u voor hen zorgen. Dit kan averechts werken als je ze achterlaten in opslag, maar om ze op te halen jaar later, rijp met de muffe geur van schimmel of meeldauw. Terwijl dit gemakkelijk kan worden voorkomen - zie Tips - zodra de schimmel geur heeft ingesteld in, moet u de laarzen voor de schimmel of schimmel die de oorzaak van de geur voordat je kunt ontdoen van de geur te behandelen.

Wat je nodig hebt

wrijven alcohol

Lauw water

Kleine kom

schoon doek

Shoe luchtverfrisser nevel

2 kleine papieren zakken

1 grote papieren zak of 2 middelgrote zakken

houtskoolbriketten

Breng de laarzen uit de opslag en leg ze in een droge, goed geventileerde ruimte, niet in direct zonlicht dat de leer zouden kunnen vervagen. Dit geeft elke vochtige gebieden die zou kunnen zijn schimmel broedplaatsen een kans om te drogen.

Meng een deel alcohol en een deel lauw water in een kleine kom. Bevochtig een doek in dit mengsel en veeg de buitenkant van de laarzen. Dit moet elke schimmel die wordt veroorzaakt door de muffe geur te doden.

Veeg de laarzen naar beneden met een schone, vochtige doek om alle sporen van alcohol te verwijderen, dep vervolgens droog met een droge doek.

Spuit de binnenkant van elke laars met een lichte nevel van elke schoen luchtverfrisser spray en achter in een goed geventileerde plaats om te drogen. Voorbeelden van mogelijke schoen sprays bevatten Tana Fresh Force (zie bronnen) en pepermuntolie spray, die op grote schaal verkrijgbaar bij het opstarten winkels ligt onder verschillende merknamen.

Leg een schone, droge papieren zak in elk van uw leren laarzen. Vul elke zak met houtskool briketten, plaatst u de beide schoenen in een grote papieren zak (of elke boot in een medium papieren zak, als er geen grote tassen zijn beschikbaar) en rol de top dicht. Laat 's nachts; de laarzen moet vers ruiken als je ze op te halen in de ochtend en verwijder de houtskool.

Hints

U kunt uw laarzen te slaan met houtskool binnen hen - in een papieren zak, natuurlijk - om te voorkomen dat de terugkeer van de schimmel geur.

Share This Post