Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe krijg je de muffe geur Uit Bontjassen

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe krijg je de muffe geur Uit Bontjassen

Als u in het bezit van een bontjas zijn gekomen, en u een muffe geur uit het te ontdekken, wat je waarschijnlijk ruiken is de aanwezigheid van tapijt mijten. Tapijt mijten zullen leven in het oude bontjassen die niet goed verzorgd worden, en wanneer

AdvertisementAls u in het bezit van een bontjas zijn gekomen, en u een muffe geur uit het te ontdekken, wat je waarschijnlijk ruiken is de aanwezigheid van tapijt mijten. Tapijt mijten zullen leven in het oude bontjassen die niet goed verzorgd worden, en wanneer u wilt ervoor zorgen dat uw bontjas verliest dat onaangename geur, kunt u proberen een paar eenvoudige geur verwijderen remedies.

Wat je nodig hebt

Bontjas

Vuilniszak

diepvrieskist

koffiedik

Kleine plastic zak

Padded hanger

Plastic tas met kleding

Plaats uw bontjas in de vuilniszak. Duwen zo veel lucht uit de zak mogelijk voordat u draai de tas gesloten.

Plaats de vuilniszak met de bontjas binnen in een diepvrieskist.

Laat de vuilniszak in de vriezer gedurende drie dagen. Dit zal doden alle mijten die leven op je jas.

Verwijder de bontjas van de vuilniszak.

Hang de bontjas op uw gewatteerde hanger.

Bedek de jas met een plastic tas met kleding.

Hang de jas in je kast.

Vul het klein plastic zakje helft met koffiedik.

Plaats de plastic zak gevuld met koffie in de bodem van het kledingstuk zak. Zorg ervoor dat de tas niet morst, want het zal zitten geopend op de bodem van uw tas met kleding.

Laat de bontjas in het kledingstuk tas met het koffiedik voor drie dagen.

Verwijder de jas uit de kledingzak en gooi de koffie. Op dit punt zal het koffiedik de geur van de vacht geabsorbeerd hebben. Hoewel de vacht ruikt zoals koffie voor een paar dagen, zal dit zeer snel vervagen.

Hints

Voor opslag, gebruik dan altijd een doek zak in plaats van een plastic zak, omdat dit een goede bloedsomloop zal toestaan.

Als uw bontjas nat wordt, gewoon laat het op te hangen en de lucht droog met natuurlijke ventilatie.

Overweeg professionele opslag voor je jas. Bontjassen die worden opgehangen in de zomer in een hete kast kan schade die slechte geur, vergieten en verkleuring omvat lijden. Idealiter lagen bij een gematigd koele temperatuur te allen tijde gehouden.

Houd stoffen zoals mottenballen, spuitbussen, eau de cologne en sigaretten uit de buurt van je jas. Geuren zoals deze zijn aanhoudende en hoewel ze kunnen worden verwijderd, kunnen ze voortijdig verouderen en vlekken op uw jas.

Share This Post