Index / tech / Hoe krijg je de hoogste scores bij Bookworm

Share This Post

tech

Hoe krijg je de hoogste scores bij Bookworm

Gemaakt door PopCap Games, "Boekenwurm" is een puzzelspel waarbij spelers om woorden uit een raster van brieven te creëren. Als speler vormt woorden, de letters verdwijnen uit het net en de resterende letters te laten vallen in de ruimtes op te

Advertisement

Gemaakt door PopCap Games, "Boekenwurm" is een puzzelspel waarbij spelers om woorden uit een raster van brieven te creëren. Als speler vormt woorden, de letters verdwijnen uit het net en de resterende letters te laten vallen in de ruimtes op te vullen. "Boekenwurm" is vergelijkbaar met het bordspel "Scrabble", waardoor spelers om extra punten te verzamelen voor het maken van woorden met ongewone letters. Hoe langer het woord, hoe meer punten de speler zich ophoopt. Om een ​​goede score te krijgen op "Boekenwurm, 'moet u lange woorden te maken, gebruik bonus letters en duidelijk uit zo veel tegels mogelijk.

Maak woorden die ten minste vijf letters. Letten uitgangen die woorden als "red", "s", "es", "er" en "ing kan worden toegevoegd." Meer brieven gelijk meer punten.

Gebruik geen letters die onder de brandende tegels. Brandende tegels lijken willekeurig en waardoor de tegels aan de onderkant van de resultaten scherm hit in het spel te verliezen. Indien mogelijk, gebruik maken van de brandende tegels in een woord om ze te laten verdwijnen.

Ontdek korte woorden die je kunt maken met ongewoon letters. Woorden zoals "J", "Qu", "V", "X" en "Z" leiden tot hogere scores. Bijvoorbeeld, woorden korte woorden met de letter 'J' zijn onder andere JAD, JAB, JOG, JOW, JET en juni Korte woorden met de letters "Qu" omvatten Quey, quag, QUID, QUAI EN QUOD. Korte woorden met de letter "X" zijn onder AXE, GOX, FOX, FAX, SAX, SOX, NIX en MIX. Korte woorden met de letter 'V' zijn inclusief BTW, VAU, VEE, VIM, VIA, VAW, VOW en VET. Korte woorden met de letter "Z" zijn onder meer ZAP, ZED, ZIP, zig, zag, ZOO, ZIG en BIZ.

Duidelijk uit de tegels met moeilijke letters zo snel mogelijk om de tegels van vast te zitten aan de onderkant van het bord te vermijden. Het doel van het spel is om verder te gaan de tegels naar beneden het bord, wat resulteert in gemeenschappelijke en bonus letters verschijnen.

Voltooi zoveel bonus mogelijk woorden. Weergegeven onder de worm is een woord. Als je het woord in de puzzel te vinden, ontvangt u een woord bonus.

Gebruik de bonus letters in grote woorden. Bonus letters vermenigvuldig elk woord op basis van kleur. Green vermenigvuldigt het woord door twee, saffier vermenigvuldigt het woord door drie en diamant vermenigvuldigt het woord door vier. U kunt meerdere bonus letters te gebruiken in een woord om een ​​hogere score te ontvangen.

Share This Post