Index / Bedrijf / Hoe krijg je baas You Like

Share This Post

Bedrijf

Hoe krijg je baas You Like

Het krijgen samen met uw collega's maakt het werk aangenamer. De belangrijkste persoon in het kantoor aan uw zijde te hebben kan uw baas zijn. Iedereen wil aardig gevonden te worden door hun baas, maar je hoeft niet te "zuigen" om goedkeuring te

AdvertisementHet krijgen samen met uw collega's maakt het werk aangenamer. De belangrijkste persoon in het kantoor aan uw zijde te hebben kan uw baas zijn. Iedereen wil aardig gevonden te worden door hun baas, maar je hoeft niet te "zuigen" om goedkeuring te verkrijgen. Stap op de baas van de goede kant door hard te werken en oprecht gedrag op de werkvloer.

Imiteer de stijl van je baas. Terwijl je niet wilt dat een voor de hand liggende copycat zijn, spiegelen van je baas werk stijl geeft de indruk dat u beiden op dezelfde golflengte. Top presterende verkopers praktijk vaak dit spiegeling stijl, want het creëert ook een niveau van comfort tussen twee partijen. Voorbeelden hiervan zou kunnen zijn om e-mails kort en zoet te houden als je begeleider ook communiceert in korte berichten, of om uw spreekstem op een vergelijkbaar volume te houden.

Erachter te komen wat je met elkaar gemeen hebben. Zoals in elke goede relatie, kan gelijkenissen je dichter bij elkaar te brengen. Zodra u bepalen wat je met elkaar gemeen hebben met uw leidinggevende --- of het nu een recreatieve activiteit, kinderen van dezelfde leeftijd of een gemeenschappelijke woonplaats --- dit gebruiken om uw voordeel om een ​​gesprek te creëren en zelfs hulp en advies te bieden aan hem of haar. Raakvlakken zal ook helpen verlichten ongemakkelijke stiltes tijdens de lunch vergaderingen of wanneer carpooling; zul je iets leuks om over te praten na het werk te hebben.

Laat op tijd. Zelfs als uw baas is gewoonlijk laat, doe je best om op tijd om elke dag te werken. Dit geldt ook voor vergaderingen. Beter nog, toon vroeg opstaan; op deze manier, als je baas komt hij of zij zal zien dat je al bent u de dag begint. Als u te laat zal zijn, bel of stuur een e-mail naar je baas en collega's om zich te verontschuldigen voor de vertraging.

Leren om nee te zeggen. Terwijl vrijwilligerswerk om alles te doen, het helpen van collega's met hun werk en het overnemen van extra taken kunnen prijzenswaardig lijken, na verloop van tijd kunt u hoogveen. Na te veel extra projecten tegelijk kan extra spanning te creëren, evenals invloed op de kwaliteit van je werk. Nee zeggen zal je baas dat je kunt prioriteren projecten laten zien.

Heb je zwakke punten niet te onthullen. Hoewel het OK persoonlijk op een bepaald niveau met je baas en andere collega's te krijgen, laat uw persoonlijke problemen en bagage aan de deur. Revealing om je baas te veel persoonlijke gegevens, zoals partij gewoonten of gevechten met uw echtgenoot, zou kunnen leiden tot spanningen op de werkvloer. Als je komt te laat om te werken of moeite hebben met het invullen van projecten op tijd, al dan niet rechtstreeks verband houdt met de problemen die u onthuld, kan uw baas anders aannemen. Deze problemen hebben de potentie om een ​​constante kruk of excuus, die je uiteindelijk zou kunnen verliezen een beetje respect op de werkplek te worden.

Hints

Doe je werk. Gewoon volgende orders, het doen van een goede baan en dubbele controle van uw werk zal u een waardevolle en betrouwbare werknemer, die gemakkelijk kunnen vertalen naar aardig gevonden.

Vermijd roddels. Terwijl de bazen kan als het krijgen van een inside scoop zo nu en dan, vaak praten over medewerkers ziet er slecht uit.

Share This Post