Index / Careers & Work / Hoe krijg ik een Complete Record van mijn werk geschiedenis?

Share This Post

Careers & Work

Hoe krijg ik een Complete Record van mijn werk geschiedenis?

Als je een lange geschiedenis van de werkgelegenheid hebben gehad kan het moeilijk zijn om alle taken die u gehouden in herinnering te roepen. Als u het bijwerken van uw CV of solliciteren naar een baan, moet u het verleden werkgevers omvatten. Sommi

AdvertisementAls je een lange geschiedenis van de werkgelegenheid hebben gehad kan het moeilijk zijn om alle taken die u gehouden in herinnering te roepen. Als u het bijwerken van uw CV of solliciteren naar een baan, moet u het verleden werkgevers omvatten. Sommige toepassingen kunnen vragen voor gedetailleerde informatie zoals specifieke data gewerkt verleden werkgevers. Omdat het moeilijk is om bij te houden van uw werk geschiedenis te houden kan zijn, is het het beste om een ​​volledig verslag, zodat u bereid bent voor situaties die het nodig hebben te krijgen. Er zijn een aantal plaatsen en manieren om informatie over uw vorige baan te verzamelen.

Bezoek de website van de Social Security Administration's en het gebruik van Form 7050 een gedetailleerde winst rapport te vragen. Vanaf de hoofdpagina van de website kunt u eenvoudig in te voeren "7050" in het zoekvak of klik op "Formulieren en Publicaties", "Sociale Zekerheid Formulieren" en voer "7050" om het formulier op te halen.

Op de "Request for Sociale Zekerheid winst Information" formulier, controleer dan de "Gedetailleerde Earnings informatie" doos voor een gedetailleerd verslag van uw werk geschiedenis. Neem de tijd u wilt zoeken overspannen; uw vergoeding is afhankelijk van het aantal jaren dat de zoektocht omvat.

Neem contact op met de IRS en vraag een afschrift van uw W2s. Zolang je inkomstenbelasting betaald, terwijl in dienst, worden uw vorige werkgever verplicht tot het dossier jaarlijks W2s met de Social Security Administration (SSA). De SSA stuurt de informatie naar de IRS. Je verleden werkgevers moeten ook een kopie van de W2s gegeven. Als u niet in staat om uw W2s vinden zijn, kan de IRS je mail een afschrift van alle W2s hebben ze op de plaat voor je.

Neem contact op met het verleden werkgevers. Wanneer u voor de werkgelegenheid aangebracht met uw vorige werkgever u waarschijnlijk voltooide een sollicitatie waarin u opgenomen informatie met betrekking tot uw eerdere werkgevers. Bel uw vorige werkgevers om te zien of ze hebben je werk geschiedenis in uw personeelsadministratie.

Bezoek uw lokale ministerie van Arbeid (DOL) agentschap. Uw werkgever is verplicht om per kwartaal loon rapporten indienen bij hun lokale arbeidskrachten agentschap. Neem contact op met de DOL voor een overzicht van alle werkgevers die winst voor u gemeld.

Voer een achtergrond controleren op jezelf. Gebruik een antecedentenonderzoek bedrijf om de controle, die uw volledige werkgelegenheid achtergrond zal worden bepaald uit te voeren. De vergoedingen en levertijd is afhankelijk van de provider.

Share This Post