Index / Huis / Hoe krijg ik de Sour geur van handdoeken als ze eenmaal zijn opgedroogd?

Share This Post

Huis

Hoe krijg ik de Sour geur van handdoeken als ze eenmaal zijn opgedroogd?

Vocht, vochtigheid en warmte zijn alle ingrediënten die nodig zijn voor een zure geur te vormen. De zure geur op handdoeken is vaak het gevolg van schimmel of schimmelvorming op hen. Onjuist witwassen kan leiden tot handdoeken tot een zure geur nadat

Advertisement

Vocht, vochtigheid en warmte zijn alle ingrediënten die nodig zijn voor een zure geur te vormen. De zure geur op handdoeken is vaak het gevolg van schimmel of schimmelvorming op hen. Onjuist witwassen kan leiden tot handdoeken tot een zure geur nadat je ze drogen. Verwijder de geur door naar behoren het witwassen van de handdoeken met gemeenschappelijke items die je hebt rond uw huis. Nadat u de geur, zorg te verwijderen voor de handdoeken op de juiste om te voorkomen dat de zure geur terug te keren.

Wat je nodig hebt

Witte gedistilleerde azijn

Baking soda of soda

Wasmiddel

Stap 1

Plaats de zure handdoeken in de wasmachine. Stel de temperatuur van het water naar de heetste water dat de handdoeken kan weerstaan. Lees de zorg label op de handdoeken op de aanbevolen temperatuurinstelling te bepalen.

Stap 2

Pour 2 kopjes witte gedistilleerde azijn in de wasmachine tijdens de spoelcyclus. Laat de wasmachine om de cyclus te voltooien.

Stap 3

Witwassen van de handdoeken opnieuw met de heetste water mogelijk te maken. Voeg 1 kopje zuiveringszout of soda aan de wasmachine te helpen ontsmetten de handdoeken. Voeg uw favoriete wasmiddel en wassen ze voor een andere cyclus.

stap 4

Verwijder de handdoeken uit de wasmachine onmiddellijk. Plaats ze in de droger. U kunt ook hangen de handdoeken buiten te drogen in de zon.

stap 5

Verwijder de handdoeken uit de droger. Als de handdoeken vochtig blijven, plaats ze in de droger en laat ze drogen af ​​te maken.

stap 6

Behandel de handdoeken met dezelfde geur verwijderen proces als u nog steeds een vieze geur waarneemt. Als je moeite hebt het verwijderen van de geur, neem de handdoeken naar de stomerij, omdat ze gespecialiseerde formules om geuren uit wasgoed te verwijderen.

Hints

  • Hang natte handdoeken te drogen nadat je ze gebruikt. Droge handdoeken onmiddellijk, zodat ze niet in de wasmachine zitten.

Vermijd overbelasting van de wasmachine met te veel wasgoed, omdat de onderdelen niet helemaal schoon kunnen worden.

Vermijd het gebruik van wasverzachter op handdoeken, omdat het hen kan voorkomen dat niet goed absorberen van water.

Share This Post