Index / Onderwijs / Hoe krijg ik betaald voor het doen van een PHD?

Share This Post

Onderwijs

Hoe krijg ik betaald voor het doen van een PHD?

Doctoraten, ook wel bekend als PhD's, zijn een van de meest geavanceerde college graden die u kunt houden. PhD staat voor Doctor of Philosophy, en diploma's worden aangeboden in veel gebieden van de wetenschappen, sociale wetenschappen, het bedrijfsl

AdvertisementDoctoraten, ook wel bekend als PhD's, zijn een van de meest geavanceerde college graden die u kunt houden. PhD staat voor Doctor of Philosophy, en diploma's worden aangeboden in veel gebieden van de wetenschappen, sociale wetenschappen, het bedrijfsleven en de vrije kunsten velden. De mate vereist een bachelor's en vaak een master's degree, voorafgaand aan de toelating tot een programma. PhD's nemen vaak 3-7 jaar in beslag en kan mentaal zwaar zijn als gevolg van de focus op onderzoek. Veel promovendi worden betaald, terwijl het invullen van hun diploma door te werken voor de school die zij bijwonen op het gebied van onderwijs, onderzoek en schrijven.

Contact scholen die PhD-programma's in uw vakgebied. Vraag bij de graduate school te spreken. Vraag naar alle betaalde promotieplaatsen en wat je zou moeten doen om toe te passen en te worden toegelaten tot het programma. PhD-programma's bieden vaak assistentschappen op gebieden zoals onderzoek en onderwijs. Deze posities betaalt maandelijks stipendia terwijl de studenten werken aan hun promovendi. De posities vereisen 10 tot 20 uur werk per week in aanvulling op de cursus werk voor de PhD-programma.

Praat met de graduate school over fellowship opties en de aanvraagprocedure. Beurzen betaalt een stipendium en meestal betrekking op de kosten van het collegegeld van de student aan de hogeschool of universiteit. Sommige beurzen vereisen niet dat de student werkt op iets anders dan het nemen van lessen, onderzoek en proefschrift schrijven, terwijl anderen vereisen 10 tot 20 uur werk per week onderwijs of het doen van onderzoek voor een professor in de afdeling.

Praat met uw werkgever over programma's aangeboden om terug te keren naar school. Sommige organisaties zullen betalen voor collegegeld en laat de werknemer enige tijd uit om een ​​diploma hoger onderwijs af te ronden. Dit betekent dat je gaat werken, en betaald krijgen, terwijl het verkrijgen van uw PhD. Het krijgen van een PhD is een full-time baan op zich, zo vaak mensen die werkzaam zijn buiten het promotietraject zal werken aan de mate part-time.

Neem contact met externe organisaties die financiering van promovendi. Deze vorm van financiering komt in de vorm van subsidies, studiebeurzen en fellowships. Organisaties zijn onder andere American University Resources, de Academy for Educational Development en de National Science Foundation. Zij zullen de informatie die u nodig hebt om een ​​aanvraag voor financiering, zoals toepassingen, eisen en deadlines te bieden.

Hints

Toepassen op zoveel PhD-programma's als je kunt veroorloven. Wanneer u wordt geaccepteerd, kan de universiteit bieden u de financiering zonder dat u een aanvraag voor het. Zorg ervoor dat u over de financiering tijdens het interview proces om te worden toegelaten tot het programma.

Share This Post