Index / Cars / Hoe kom ik erachter of mijn Pennsylvania License is Geschorst

Share This Post

Cars

Hoe kom ik erachter of mijn Pennsylvania License is Geschorst

Je moet de eerste stap om te bepalen of uw drijvende privileges zijn weggenomen in Pennsylvania te maken. U kunt contact opnemen met de Keystone State's Driver and Vehicle Services in persoon, per post, telefoon of e-mail. Je moet een vergoeding beta

Advertisement

Je moet de eerste stap om te bepalen of uw drijvende privileges zijn weggenomen in Pennsylvania te maken. U kunt contact opnemen met de Keystone State's Driver and Vehicle Services in persoon, per post, telefoon of e-mail. Je moet een vergoeding betalen als je een kopie van uw rij-record om dit te doen.

In-Person Visit

U kunt altijd lopen in een lokaal Rijbewijs center en controleer je de status van daar. De Pennsylvania Department of Transportation onderhoudt een doorzoekbare database van locaties op het "Driver and Vehicle Services" pagina van haar website. U kunt de locaties van de geleverde diensten, postcode, provincie of hele staat zoeken.

Per post

Als je via de mail naartoe gaat, moet u sturen in de afdelingen A en C van Form DL-503, Verzoek om Driver Information. De vorm is ook van de "Driver and Vehicle Services" pagina op de Pennsylvania Department of Transportation website online beschikbaar zijn. Mail het en de vergoeding aan het Bureau van het rijbewijs, Driver Record Services, Postbus 68695, Harrisburg, Pennsylvania 17106-8695. De staat zal een cheque of postwissel te accepteren. Als u het verzoek te bespoedigen, mail het naar Bureau van Driver Services, Driver Record Services, 1101 S. Front Street, 3rd Floor, Harrisburg, Pennsylvania 17104-2516.

Telefonisch

U kunt DVS bellen op (800) 932-4600 08:00-17:00 weekdagen met een medewerker van de klantenservice om te spreken. Als u belt van buiten de staat, bel (717) 412-5300. Vermeld uw naam en Pennsylvania rijbewijs nummer.

Per email

U kunt ook een e-mail DVS via hun online contactformulier. De vorm vereist uw adres, de laatste vier cijfers van uw sofi-nummer, geboortedatum en andere persoonlijke gegevens.

Share This Post