Index / tech / Hoe kom ik erachter mijn evenwicht op pagina Plus

Share This Post

tech

Hoe kom ik erachter mijn evenwicht op pagina Plus

Pagina Plus is een prepaid draadloze mobiele telefoon bedrijf dat spraak- en datadiensten biedt binnen de Verenigde Staten. Pagina Plus is gespecialiseerd in de pay-as-you-go mobiele telefoon diensten, onbeperkt "Overleg n tekst" plannen en dive

Advertisement

Pagina Plus is een prepaid draadloze mobiele telefoon bedrijf dat spraak- en datadiensten biedt binnen de Verenigde Staten. Pagina Plus is gespecialiseerd in de pay-as-you-go mobiele telefoon diensten, onbeperkt "Overleg n tekst" plannen en diverse andere abonnementsdiensten die niet nodig klant krediet controles of contracten. Regelmatig controleren van de balans voor uw pagina Plus prepaid mobiele service-account zal u toelaten om een ​​geïnformeerde keuze te maken met betrekking tot het gebruik en de rekening aanvulling. Pagina Plus biedt verschillende manieren voor u om snel te controleren uw saldo.

Zet uw pagina Plus mobiele telefoon en dial "# 737" met de cijfertoetsen. Het scherm van uw mobiele telefoon wordt uw huidige saldo te geven.

Dial 800-550-2436 contact opnemen met de pagina Plus klantenservice hotline vanaf elke telefoon. Luister naar de menu-opties en druk op "2" om uw saldo op te halen.

Navigeer naar de pagina Plus website en meld u aan bij de gebruikersaccount page link, gelegen op de bovenste rechter gedeelte van de webpagina menubalk. Na het inloggen op uw account, zoek de resterende gebruik evenwicht te vinden op de pagina accounts. Klik op de "Registreer hier" link onder de login velden om het opzetten van je online account, indien nodig (zie bronnen).

Share This Post