Index / Persoonlijke financiën / Hoe kom ik erachter hoeveel geld ik van vorig jaar

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe kom ik erachter hoeveel geld ik van vorig jaar

Het bepalen van uw inkomen voor het voorafgaande jaar kan een hele uitdaging voor eigenaren van kleine bedrijven, ondernemers, investeerders en iedereen met meerdere bronnen van inkomsten of inconsistent inkomsten. Het handhaven van een adequate admi

AdvertisementHet bepalen van uw inkomen voor het voorafgaande jaar kan een hele uitdaging voor eigenaren van kleine bedrijven, ondernemers, investeerders en iedereen met meerdere bronnen van inkomsten of inconsistent inkomsten. Het handhaven van een adequate administratie kan dit proces aanzienlijk te verlichten, net als het gebruik van bankrekeningen voor de meeste transacties. Het doorbreken van het proces van meet inkomen in een maandelijks tijdschrift kan ook dit proces te vereenvoudigen.

Controleer uw bank records voor het jaar. U kunt dit doen online of door het aanvragen van een papieren kopie van uw administratie. In veel gevallen zult u niet in staat zijn om de inkomsten die u hebt ontvangen van verschillende bronnen te onderscheiden. Sommige banken bieden gescande kopieën van ontruimde inkomende controles op uw rekening. Vraag een medewerker van de klantenservice voor de registers van de geannuleerde cheques of directe aanbetaling van aandelen die uw account opgegeven. Tel de waarden van alle inkomende deposito's op uw rekeningen van het jaar.

Lees uw salaris stubs voor het jaar als je betaling door middel van papieren cheques ontvangen. Tel deze waarden en ze op te nemen in uw inkomen totaal. Tel elke controle die u van de overheid voordelen kan hebben ontvangen. Onder meer inkomen dat u hebt ontvangen van spaarrekening of certificaat van deposito waardering.

Controleer elke brokerage accounts die je bezit voor meerwaarden. Als je meer geld verdiend op uw beleggingen dan je verloren, moet u vermogenswinstbelasting te betalen. Voor de toepassing van alleen de berekening van uw meerwaarden inkomen, zult u geen zorgen te maken over deze tarieven. Je kunt niet aftrekken minwaarden op effecten van uw inkomstenbelasting.

Kijk voor records van alle contante betalingen en geschenken die je in het afgelopen jaar heeft ontvangen. Dit zal een uitdaging zijn als je niet gedetailleerd bij te houden. Als je al niet doen, handhaven van een kasboek om alle cash inkomsten op te nemen.

Tel alle totalen die u hebt opgenomen en u zal het bedrag van het geld dat je verdiend voor het jaar te vinden.

Share This Post