Index / Huisdieren / Hoe kom ik erachter het aantal keren dat het hart van een Hedgehog's Beats Per Minute

Share This Post

Huisdieren

Hoe kom ik erachter het aantal keren dat het hart van een Hedgehog's Beats Per Minute

De egel is een zoogdier bekend om zijn stekelige buitenkant. Er zijn verschillende variëteiten van egels met natuurlijke habitats variërend van Europa, Azië en Afrika. De hartslag van de egels kan variëren afhankelijk van de tijd van het jaar en hun

AdvertisementDe egel is een zoogdier bekend om zijn stekelige buitenkant. Er zijn verschillende variëteiten van egels met natuurlijke habitats variërend van Europa, Azië en Afrika. De hartslag van de egels kan variëren afhankelijk van de tijd van het jaar en hun activiteitenniveau. Bijvoorbeeld, terwijl de winterslaap, een egel hartslag kan zo langzaam als vijf slagen per minuut bedragen; bij normale activiteit, kan de hartslag 280 slagen per minuut te bereiken. Het vinden van een egel hartslag vereist geduld en een kalmerende aanraking; het is echter relatief gemakkelijk te bepalen.

Wat je nodig hebt

duurzame handschoenen

Horloge

Zet op een duurzame, spike-bestendige handschoen. Hiermee wordt voorkomen dat stekels van de egel uit porren je handen.

Rol de egel op zijn kant om zijn nek bloot te leggen, met behulp van uw gehandschoende hand.

Houd de egel zachtjes met de gehandschoende hand. Gebruik een kalmerende aanraking zo niet de egel verergeren wanneer naar beneden te duwen.

Plaats de ringvinger van uw niet-gehandschoende hand heel zachtjes op de nek van de egel. Plaats uw middelvinger en wijsvinger naast de ringvinger op de nek van de egel ook. Dan heft uw ring en middelvinger, zodat uw wijsvinger is nog steeds op de hals van de egel. Dit zorgt ervoor dat uw wijsvinger is behoorlijk over de hals slagader van de egel.

Tel het aantal hartslagen je voelt voor 15 seconden. Als u problemen ondervindt bij het voelen van de pols in de nek, beweeg je vinger iets links van het midden van de borst van de egel en tel het aantal slagen vanaf deze locatie.

Vermenigvuldigen met 4 het aantal hartslagen u geteld in 15 seconden om het aantal egel hartslagen per minuut te vinden.

Share This Post