Index / Huis / Hoe klasse Crushed Rock op maat

Share This Post

Huis

Hoe klasse Crushed Rock op maat

Steenslag wordt geleverd in de maten variërend van stenen op de breedte van honkballen tot fijn poeder. De verschillende formaten van rock mogelijk verschillende toepassingen voor elke categorie van steenslag. Terwijl de grotere stenen als base vul-

AdvertisementSteenslag wordt geleverd in de maten variërend van stenen op de breedte van honkballen tot fijn poeder. De verschillende formaten van rock mogelijk verschillende toepassingen voor elke categorie van steenslag. Terwijl de grotere stenen als base vul- en als vulstof steen kan worden gebruikt met beton, worden kleinere stenen gemengd met stof als verdichten grind. Omdat elke grootte van steenslag wordt gebruikt voor een ander doel, is het het beste om de steenslag op grootte classificeren voor aankoop.

Wat je nodig hebt

kleine emmer

Ondoorzichtige plastic zak

Meetlint

Zeef.

Verspreid een ondoorzichtige plastic zak over de grond naar een afgelegen werkgebied dat u later zal gebruiken om de rotsen te onderzoeken te creëren.

Schep een klein deel van de steenslag met de emmer en voorzichtig leg het uit op de ondoorzichtige plastic zak. Spreid de steenslag met behulp van uw vingers, zodat u makkelijk de stenen kunnen onderzoeken.

Gebruik een meetlint om de diameter van de steen te meten. Je hoeft niet elke steen te meten, net genoeg om de gemiddelde breedte te bepalen. Als de steenslag die u gebruikt is zeer fijn, schud het door een zeef.

Vergelijk de gemiddelde diameter van de stenen met de Crushed Stone Maten grafiek (zie bronnen). Als u die nodig zijn om de stenen te schudden door een zeef, zal je steen op maat worden geclassificeerd als "stof" of "zand." Indien na het schudden, heb je een aanzienlijke hoeveelheid stof op de ondoorzichtige zak en hebben nog steeds grind-sized stenen in de zeef, u waarschijnlijk zand die wordt gebruikt voor het verpakken van onverharde wegen.

Share This Post