Index / Tuin / Hoe kan ik zorg voor mijn Meyer Lemon Tree?

Share This Post

Tuin

Hoe kan ik zorg voor mijn Meyer Lemon Tree?

Meyer Lemon Tree is een mooie, dwerg boom compact genoeg voor een appartement balkon, maar nog steeds voorzien van full-sized fruit binnen de eerste twee jaar. Donkere, glanzende bladeren zijn wintergroen en kleine witte bloemen bloeien het hele jaar

Advertisement

Meyer Lemon Tree is een mooie, dwerg boom compact genoeg voor een appartement balkon, maar nog steeds voorzien van full-sized fruit binnen de eerste twee jaar. Donkere, glanzende bladeren zijn wintergroen en kleine witte bloemen bloeien het hele jaar door. Meyer citroen is winterhard van de zones 8 tot 11, maar kan ook binnen worden gekweekt. Afhankelijk van de container grootte, kan deze boom oplopen tot 8 voet hoog, maar reageert goed op snoeien en zal groeien als sierplant. Meyer citroenbomen hoeft goed gedraineerde, maar organisch-rijke grond en volle zon.

Wat je nodig hebt

Meyer citroenboom

Potgrond

groeiende container

steenslag

Compost

Citrus meststof

Shovel of tuinieren Troffel

tuinieren schaar

handschoenen

Water

Stap 1

Kies een pot groot genoeg is om je Meyer citroenboom wortels ruimte om zich te verspreiden te geven. Vul de onderkant van de pot met een 2-inch laag van steenslag om de drainage te verbeteren. Vul pot 1/3 vol potgrond.

Stap 2

Score de wortels van de citroenboom om de groei te bevorderen en te begraven op dezelfde diepte werd geplant in zijn vorige pot. Laag met 2 inches van compost. Waterput.

Stap 3

Plaats uw Meyer citroenboom in een plaats waar het minstens zes uur zon per dag krijgt. In warme klimaten, zal het 's middags schaduw nodig.

stap 4

Water vaak maar laat de bodem enigszins drogen tussen drenken. Laat nooit uw citroenboom in stilstaand water blijven.

stap 5

Voed uw boom met een meststof speciaal ontworpen voor citrus planten een keer per maand tussen april en september.

stap 6

Snoei als nodig is om de vorm van uw citroenboom te behouden. Knip dat takken die te lang zijn. takken groeien in de richting van de stam van de boom in plaats van weg te verwijderen. Hierdoor wordt de luchtstroom tussen de takken te behouden.

stap 7

Knip ontluikende fruit, waardoor er slechts één per tak, voor een grotere citroenen.

stap 8

Breng uw Meyer citroenboom binnenshuis eenmaal dalen de temperaturen onder het vriespunt. Plaats in een raam op het zuiden dat het zonlicht minstens zes uur per dag ontvangt. Ga door met water als dat nodig is, maar niet te bevruchten. Uw boom kan buiten worden geretourneerd wanneer alle gevaar van vorst voorbij is.

Hints

  • Draag handschoenen bij de behandeling van uw Meyer citroenboom. Deze boom heeft grote, scherpe stekels.

Share This Post