Index / wettelijk / Hoe kan ik zoeken naar een Bank Warrant

Share This Post

wettelijk

Hoe kan ik zoeken naar een Bank Warrant

Een strafrechter zal een bankje warrant voor iemand arrestatie te geven als die persoon niet aan de rechter verschijnen op het gewenste tijdstip, of als hij of zij niet opdagen op een vereiste counseling sessie of vergadering met misdadige vertegenwo

AdvertisementEen strafrechter zal een bankje warrant voor iemand arrestatie te geven als die persoon niet aan de rechter verschijnen op het gewenste tijdstip, of als hij of zij niet opdagen op een vereiste counseling sessie of vergadering met misdadige vertegenwoordigers rechtvaardigheid onder de voorwaarden van de proeftijd . Dergelijke warrants worden ook uitgegeven wanneer de verweerder in strijd met een straatverbod om te ontsnappen aan een slachtoffer of de klager te blijven. Nadat de verdachte wordt gearresteerd op dat bevel, kan hij of zij worden beschuldigd van overtreding van de proeftijd of parole, of criminele minachting van de rechtbank. Alle gerechtelijke documenten in deze zaken zijn openbaar record.

Wat je nodig hebt

Freedom of Information Act vorm of letter

Compileer de informatie die je hebt, dat is gerelateerd aan de zaak of verdacht geval, met inbegrip van de naam van de persoon of personen die betrokken zijn, de oorspronkelijke lading, de datum of de vermoedelijke datum van de arrestatie en de verwachte hofdatum in dat geval. Als je de politie bureau dat betrokken was kennen, contact officieren er op zoveel informatie die ze hebben. Zo niet, probeer het nonemergency nummer voor de provincie E-911 en vraag of ze een incident / arrestatie zoeken op basis van de informatie die je kunt doen.

Breng uw informatie aan het kantoor van de county officier van justitie of de openbare aanklager. Een vertegenwoordiger moet weten of de zaak is een misdrijf geval worden behandeld in een county court of als het in een gemeentelijke justitie rechtbank, en u naar de juiste plaats.

Vraag een kopie van de bank warrant uit de betreffende griffier. Indien nodig, zorgen voor een Freedom of Information Act brief of formulier dat de specifieke document dat u op zoek bent naar evenals uw contactgegevens merkt. Afhankelijk van de status en het beleid van de rechtbank voor het verwerken van gegevens, kan het de griffier een paar dagen om de aanvraag te verwerken. De receptionist kan ook u betalen voor kopie├źn. Bench warrants zijn meestal openbare registers, omdat de verdachte al is opgeladen en / of gearresteerd, maar in sommige gevallen het om te voorkomen dat verdachte terug naar de rechtbank te brengen kan deel uitmaken van een lopend onderzoek, dat is een van de negen uitzonderingen op de vrijheid van informatie zijn Act wet waarbij een agentschap heeft een reden om uw aanvraag te weigeren.

Hints

Bench-warrant procedure vinden vaak plaats in openbare zitting, wat betekent dat het publiek heeft het recht om te zitten in de rechtszaal toen de rechter geeft een uitspraak.

Share This Post