Index / wettelijk / Hoe kan ik zien of mijn Green Card nog geldig?

Share This Post

wettelijk

Hoe kan ik zien of mijn Green Card nog geldig?

Een groene kaart is een term toegepast op permanente verblijfsvergunning kaarten voor immigranten in de Verenigde Staten. Voorafgaand aan 1989, heeft groene kaarten niet dragen vervaldata. In 1989, de Immigratie- en Naturalisatiedienst, nu de Verenig

AdvertisementEen groene kaart is een term toegepast op permanente verblijfsvergunning kaarten voor immigranten in de Verenigde Staten. Voorafgaand aan 1989, heeft groene kaarten niet dragen vervaldata. In 1989, de Immigratie- en Naturalisatiedienst, nu de Verenigde Staten Citizenship and Immigration Services, legde een federale regel dat alle groene kaarten hebben een 10-jarige spanning date. Na 10 jaar, inwoners die een groene kaart moet opnieuw een aanvraag voor vernieuwing. Als u twijfelt over uw huidige groene kaart staat, zijn er een paar stappen die u kunt nemen om te zien of je nodig hebt om te vernieuwen.

Wat je nodig hebt

Huidige groene kaart

Datum de tijd dat u uw groene kaart kregen. U moet opnieuw toepassen als 10 jaar zijn verstreken sinds uw groene auto werd uitgegeven. Neem contact op met uw lokale afdeling van de US Citizenship and Immigration Services voor meer informatie.

Neem contact op met US Citizenship and Immigration Services als uw kaart dateert van vóór 1979. Alle kaarten gegeven aan bewoners vóór 1979 moeten worden opgeroepen en sinds 1996 zijn geweest als u Immigration Services niet terug hebben gegeven uw kaart uit die tijd, uw status als inwoner van de VS is geweest in kwestie sinds 1996.

Kijk naar je huidige groene kaart. Eigentijdse groene kaarten uitgegeven na 1989 hebben de vernieuwing data op de voorkant toegepast. Het is raadzaam dat u opnieuw een aanvraag voor een groene kaart verlenging van zes maanden voor de kaart verloopt. Deze aanbeveling is voor de vernieuwing proces te versnellen, maar u kunt vernieuwen binnen het raam van zes maanden.

File voor een vervangende groene kaart. Deze stap is alleen voor u als u uw groene kaart is verloren of gestolen. Neem contact op met uw lokale Amerikaanse Citizenship and Immigration Services kantoor om een ​​nieuwe kaart te ontvangen.

Houd vast aan uw tijdelijke bewijs van de status. Wettelijk gezien moet u uw groene kaart te allen tijde in de VS dragen Als u opnieuw een aanvraag voor een groene kaart, zal de Amerikaanse Citizenship and Immigration Services u een tijdelijke bewijs van de status te geven. Dit formulier is een geldige vorm waarin uw staatsburgerschap. Houd vast aan deze proef, omdat het 10 tot 12 maanden kan duren voor een nieuwe groene kaart te worden gemaild naar je.

Raadpleeg een immigratie advocaat. Alleen deze stap uit te voeren als u zich zorgen of bedenkingen over het vernieuwingsproces te hebben.

Hints

Niet verlengen van uw groene kaart is in strijd met de federale wetgeving, maar de gevolgen zijn persoonlijker dan legaal. U zult niet uw huidige staatsburgerschap te verliezen, maar je zult niet in staat om de werkgelegenheid in de Verenigde Staten te zoeken en niet in staat zijn om weer in de Verenigde Staten als je verlaten.

Share This Post