Index / Careers & Work / Hoe kan ik Word lid van het Indiase leger na het afstuderen

Share This Post

Careers & Work

Hoe kan ik Word lid van het Indiase leger na het afstuderen

Het Indiase leger is de tweede grootste leger ter wereld in termen van personeel, en het is de grootste component van de Indiase strijdkrachten. Cadetten geselecteerd om het Indiase leger te dienen worden opgeleid aan de Nationale Defensie Academie,

AdvertisementHet Indiase leger is de tweede grootste leger ter wereld in termen van personeel, en het is de grootste component van de Indiase strijdkrachten. Cadetten geselecteerd om het Indiase leger te dienen worden opgeleid aan de Nationale Defensie Academie, Indian Military Academy of Training Academy de Officers '. De laatste treinen cadetten op een korte dienst van de Commissie. Cadetten kunnen lid worden van het Indiase leger, hetzij na de middelbare school of na het krijgen van een bachelordiploma.

Graduate Entry

Bereid je voor op de gecombineerde Defense Services examen. Dit examen test uw kennis van het Engels, wiskunde en algemene kennis. Het is een multiple-choice-examen.

Meld je aan voor de gecombineerde Defense Services Examen (CdSe). De kennisgeving van de examens verschijnen in augustus en maart en het examen wordt uitgevoerd in februari en maart in alle landelijke dagbladen. Je moet ongehuwd zijn en tussen de 19 en 24 jaar toetreden tot de Indische Militaire Academie of tussen 19 en 25 jaar toetreden tot de Officers 'Training Academy.

Verschijnen voor de Service jury (SSB) interview en het medisch onderzoek zodra u de CdSe examen zijn geslaagd. De SSB interview test uw fysieke en psychologische moed.

Technische Job Entry

Meld je aan voor de technische gegevens voor ingenieurs. Dit geldt alleen voor studenten die een ingenieursdiploma. De aanmelding voor de directe invoer verschijnt in maart / april en oktober / november in alle landelijke dagbladen.

Verschijnen voor de Service jury (SSB) interview. Onderga de fysieke, psychologische en medische keuring.

Doe mee aan de Indische Militaire Academie. Na 18 maanden, word je in het Indiase leger als een officier.

Share This Post