Index / Gezondheid / Hoe kan ik Verminder Urinezuur Fast

Share This Post

Gezondheid

Hoe kan ik Verminder Urinezuur Fast

Urinezuur is een bijproduct gemaakt op basis van voedingsmiddelen die rijk zijn aan purines zijn. Hoge urinezuurspiegels geassocieerd met jicht, een vorm van artritis in de voet. Jicht kan zeer pijnlijk voor het is patiënten zijn. Beheersing van urin

Advertisement

Urinezuur is een bijproduct gemaakt op basis van voedingsmiddelen die rijk zijn aan purines zijn. Hoge urinezuurspiegels geassocieerd met jicht, een vorm van artritis in de voet. Jicht kan zeer pijnlijk voor het is patiënten zijn. Beheersing van urinezuur zal helpen bij het controleren van jicht. Het is gemakkelijk om urinezuur regelen door regeling van de inname van bepaalde voedingsmiddelen.

LIMIT dierlijk orgaan PRODUCTS - Vermijd het eten van voedingsmiddelen die dierlijke organen bevatten. Voedingsmiddelen zoals nieren, hart, lever en hersenen van dieren zoals koeien, varkens, kippen, kalkoenen en andere zijn zeer hoog in purines die veranderen in urinezuur.

Hoge urinezuur verhogen het risico van jicht.

LIMIT FRUCTOSE - Vermijd voedingsmiddelen met fructose, high fructose corn syrup of andere producten van de suikersector. Fructose is zeer hoog in purines die converteren naar urinezuur.

Weten hoe te verminderen urinezuur zal u helpen om jicht te voorkomen.

LIMIT boonproducten - Bepaalde bonen, tarwekiemen en groenten kan ook verhoging van urinezuur.

Als u meer informatie over urinezuur of jicht nodig hebt, zie hieronder Resources. Weten hoe te verminderen urinezuur kan u helpen bij het voorkomen en beheersen jicht.

Share This Post