Index / Bedrijf / Hoe kan ik Verminder Software Piracy

Share This Post

Bedrijf

Hoe kan ik Verminder Software Piracy

Als uw bedrijf een software-product verkoopt, weet je dat softwarepiraterij eet in uw omzet. Helaas kan het moeilijk om die dat uw software te stelen af ​​te schrikken. Hoewel het is twijfelachtig dat je in staat om piraterij volledig te elimineren z

AdvertisementAls uw bedrijf een software-product verkoopt, weet je dat softwarepiraterij eet in uw omzet. Helaas kan het moeilijk om die dat uw software te stelen af ​​te schrikken. Hoewel het is twijfelachtig dat je in staat om piraterij volledig te elimineren zal zijn, kunt u werken aan het verminderen van het aantal incidenten. Daarmee kon echter vereist ook een voortdurende toewijding van uw kant - het is niet iets dat je gewoon kunt 'instellen en vergeten. " U moet toezien op de situatie om te zoeken naar mogelijke illegale kopieën van uw software.

Gratis en betaalde versies van uw software. U kunt succes door het aanbieden van verschillende niveaus van uw software programma te vinden. Een niveau is gratis en omvat de basisfunctionaliteit. Klanten moeten betalen om een ​​geavanceerde versie van de software die meer toeters en bellen omvat ontvangen.

Verlaag de kosten van uw programma. Sommige mensen piraat software omdat ze het gevoel dat de prijs is te hoog. Als u de kosten van het programma te verminderen, kan je meer mensen aanmoedigen om het te kopen in plaats van het verkrijgen van illegale kopieën.

Omvatten een activatie stap. Als gebruikers de software hebt geïnstalleerd, kunt u een stap die de software omvat het activeren via het internet of via de telefoon voordat gebruikers daadwerkelijk kunnen de software gebruiken zijn. Het gaat om een ​​unieke code die je alleen kunt krijgen door de aankoop van de software legaal.

Zoeken en te stoppen illegale downloads. Sommige mensen piraat software door middel van peer-to-peer file sharing. Bepaalde sites kunnen gebruikers zoeken naar de software-programma, download dan een bestand dat hen in staat stelt om stukjes van de software te ontvangen van veel verschillende mensen. U kunt deze sites sturen een last onder dwangsom brief, hen te vragen om uw vermelding te verwijderen. Sommigen zullen sneller reageren dan de andere. Je constant moet file sharing sites voor dit soort activiteiten te controleren. Sommige software programma's kunnen helpen doen dit automatisch.

In rechte kunnen optreden tegen degenen die de software piraat. Als je iemand vangen piraterij uw software, kunt u juridische stappen tegen hem te nemen. Als mensen zien dat je eigenlijk doen in actie tegen piraten, worden ze minder kans om Piraat van de software, want het geeft een groter risico op het krijgen van hen aangeklaagd.

Hints

Denk aan het wijzigen van uw business model. In plaats van het verkopen van uw software-programma, kan je het gratis aanbieden en kosten gebruikers voor software-ondersteuning.

Share This Post