Index / tech / Hoe kan ik Verminder Powerline Network Noise

Share This Post

tech

Hoe kan ik Verminder Powerline Network Noise

Powerline netwerken gebruik de elektrische bedrading in een gebouw signalen dragen voor een lokaal netwerk, in plaats van afzonderlijke netwerkkabels. Op het moment van publicatie powerline netwerken kunnen snelheden bereiken tot 200 megabits per sec

Advertisement

Powerline netwerken gebruik de elektrische bedrading in een gebouw signalen dragen voor een lokaal netwerk, in plaats van afzonderlijke netwerkkabels. Op het moment van publicatie powerline netwerken kunnen snelheden bereiken tot 200 megabits per seconde, dat is twee keer zo snel als een netwerk met behulp van snelle Ethernet. Als u niet in de buurt krijgt snelheden op deze, is het waarschijnlijk dat het netwerk geluid is de boosdoener. Zodra u dit lawaai te verminderen uw netwerk snelheden moet snel verbeteren, waardoor je dingen zoals stroom HD-films te doen van de ene kant van het huis naar de andere zonder problemen.

Gebruik dezelfde Powerline-netwerk-technologie in uw huis of kantoor. Bijvoorbeeld, als u gebruik maakt Homeplug AV 200 Mbps adapters en DS2 200Mbps adapters in hetzelfde huis, de signalen van de ene kan interfereren met de andere.

Schakel apparaten die elektrische motoren, zoals haardrogers gebruiken, wanneer het proberen om toegang te krijgen tot een Powerline-netwerk.

Koppel halogeenlampen bij gebruik van de Powerline-netwerk.

Schakel amateur radiozenders in de buurt van uw netwerk. De transmissies kan ruis, zelfs als ze niet op hetzelfde elektrische systeem.

Koppel alle elektrische apparaten die lijken te netwerksnelheden verminderen wanneer ze in gebruik zijn. Bijvoorbeeld, als het netwerk lijkt te vertragen wanneer u de stekker in een mobiele telefoon oplader of zet een plasma televisie, kunnen deze apparaten bijdragen aan ruis op de Powerline-netwerk.

Aanschaffen en installeren ruis filters die door de fabrikant van uw Powerline-netwerk apparatuur worden aanbevolen. Noise filters lijken macht bars en in elk stopcontact kan worden aangesloten. Noise filters zijn verkrijgbaar bij de meeste bedrijven die powerline adapters produceren, met inbegrip van Netgear, Plaster Networks en Corinex.

Share This Post