Index / Gezondheid / Hoe kan ik Verminder de zwelling aan een kiespijn

Share This Post

Gezondheid

Hoe kan ik Verminder de zwelling aan een kiespijn

Een kiespijn dat ervoor zorgt dat de zwelling is waarschijnlijk meer dan alleen een kleine kiespijn. Tandpijn beginnen vaak als onbehandeld verval, maar bacteriën uit het verval sijpelt in het zenuwcentrum van uw tand, waardoor infectie en een kleine

Advertisement

Een kiespijn dat ervoor zorgt dat de zwelling is waarschijnlijk meer dan alleen een kleine kiespijn. Tandpijn beginnen vaak als onbehandeld verval, maar bacteriën uit het verval sijpelt in het zenuwcentrum van uw tand, waardoor infectie en een kleine vooruitstekende abces. Zwelling is natuurlijk poging van uw lichaam om een ​​gewonde tand te genezen met een infusie van bloedcellen. Met zwelling komt uitstralende pijn, zwelling en extreme gevoeligheid voor warme en koude gerechten. Home remedies kunnen ongemak op de korte termijn, maar zichtbare zwelling is een teken van een vergevorderd stadium van infectie en moet onmiddellijk worden behandeld door een tandarts om het trekken van tanden te voorkomen.

Wat je nodig hebt

cold pack

Anti-inflammatoire geneesmiddelen

1 theel. bakpoeder

1 theel. zout

1 kopje warm water

antibiotica

Stap 1

Breng een koud kompres om uw kaak waar de pijn is het meest ernstig. De koude wordt tijdelijk verminderen bloedtoevoer naar uw kiespijn, waardoor de zwelling afneemt. Breng een koud kompres meerdere keren per dag tot de pijn afneemt. Laat uw huid te warmen weer voor het aanbrengen van een kompres.

Stap 2

Neem pijnstillers. De anti-inflammatoire ingrediënten pijnstillers tijdelijk de zwelling en pijn te verminderen. Gebruik geen pijn pillen niet in direct contact met de geïnfecteerde tand. echter. Het zuur in de medicatie kan mondzweren rond het abces of gezwollen weefsel.

Stap 3

Spoel je mond met warm zout water en soda. Meng 1 theelepel. zout en 1 theelepel. zuiveringszout in 1 kopje warm water. Spoelen met dit mengsel vermindert het oppervlak bacteriën in je mond. Het verminderen van de irritatie bacteriën kan de zwelling en pijn te verminderen.

stap 4

Neem antibiotica zoals voorgeschreven door uw tandarts. Omdat zwelling geeft bacteriële infectie, antibiotica een van de weinige manieren om effectief verminderen van de zwelling geneest het geïnfecteerde weefsel.

Hints

Vermijd voedingsmiddelen die pijn veroorzaken, zoals warme of koude gerechten.

Seek tandheelkundige behandeling als je pijn langer duurt dan twee dagen.

Share This Post