Index / Cars / Hoe kan ik Tuck & Roll Bekleding

Share This Post

Cars

Hoe kan ik Tuck & Roll Bekleding

Tuck en roll bekleding is een bekleding methode die voor het eerst werd gebruikt op wagens. De methode wordt nu gebruikt om kaarten aan te passen en te herstellen antieke koetsen en auto's. De visuele kenmerken van deze werkwijze zijn rollen gescheid

AdvertisementTuck en roll bekleding is een bekleding methode die voor het eerst werd gebruikt op wagens. De methode wordt nu gebruikt om kaarten aan te passen en te herstellen antieke koetsen en auto's. De visuele kenmerken van deze werkwijze zijn rollen gescheiden door verticale, horizontale of diagonale kanalen. De voor deze methode stoffering materialen zijn veranderd door de jaren heen als gevolg van de beschikbaarheid en de veranderingen in materiƫle prestaties.

Wat je nodig hebt

Meetlint

Versare

stof marker

vinyl

schaar

1-inch-dik schuim

X-Acto mes

Naaimachine

button thread

siliconenspray

Meet het gebied dat moet worden bekleed. Meet een stuk versare aan de bekleding gebied passen en knip het uit. Dit wordt gebruikt als steunend.

Mark 3-inch secties over de lengte van de rug met een meetlint en stof marker. Tel de secties.

Meet en snijd een stuk schuim met een X-Acto mes voor elk van de secties gemarkeerd. De stukken schuim moet 3 inches breed en 1 inch kleiner dan de hoogte van de drager zijn. Bevel de uiteinden van de stukken schuim.

Meten en snijd een stuk folie dat iets groter is dan de onderkant. Mark vier 1/2-inch secties over de lengte van vinyl met een meetlint en stof marker. De markeringen moet zich aan de saaie kant van de vinyl. Leg de vinyl stuk op de top van de rug, zodat de glimmende kant naar boven gericht.

Rijg de naaimachine met de toets draad. Naai het eerste gemarkeerde gebied aan de rechterrand van het vinyl het eerste gemarkeerde gebied aan de rechterzijde van de drager.

Smeer een stuk schuim met siliconenspray. Leg het schuim tussen de grondlaag en vinyl tegen de naad gemaakt in stap 5. Lijn het schuim zo gelijke hoeveelheden onderkant te zien aan de boven- en onderkant. Houd de rug vlak en glad uit de vinyl over de top en de randen van het schuim. Naai de steun en vinyl samen langs de volgende gemarkeerde lijn.

Herhaal het proces waarin de schuim en vinyl en bevestigen totdat al het schuim is gebruikt en de folie is bevestigd aan het laatste doorsnedelijn.

Naai de steun aan de vinyl aan de boven- en onderkant. Glad uit de vinyl langs de afgeschuinde randen in elke sectie tijdens het naaien. Trim overtollige vinyl en backing met een schaar.

Hints

De dikte van het schuim en de breedte van de kanalen kan worden gewijzigd afhankelijk van de uiteindelijke look die u wilt maken.

Share This Post