Index / Bedrijf / Hoe kan ik Track Down My Shipment Zonder een tracking-nummer?

Share This Post

Bedrijf

Hoe kan ik Track Down My Shipment Zonder een tracking-nummer?

Wanneer u verzendt of ontvangt een pakket, vaker wel dan niet zal komen op de gewenste bestemming zonder enige problemen. Toch zal er de ene keer zijn wanneer de levering duurt langer dan verwacht, of de zending gaat dwalen. In dergelijke omstandighe

AdvertisementWanneer u verzendt of ontvangt een pakket, vaker wel dan niet zal komen op de gewenste bestemming zonder enige problemen. Toch zal er de ene keer zijn wanneer de levering duurt langer dan verwacht, of de zending gaat dwalen. In dergelijke omstandigheden kan het noodzakelijk zijn om de bestelling te volgen. De eenvoudigste manier om dit te doen is met een tracking nummer, maar als je er geen hebt, zijn er nog genoeg alternatieven voor het bijhouden van uw zending.

Volg door FedEx referentie. FedEx heeft een aantal aanknopingspunten die kunnen worden gebruikt in plaats van een tracking-nummer. U kunt een referentienummer te gebruiken, bestelnummer of factuurnummer. Voer een van deze gegevens in Fedex's online tracking formulier (www.fedex.com), samen met de datum van verzending, het land van bestemming en zip / postcode om de bestelling te volgen.

Maak een FedEx InSight account. Dit stukje software is ontworpen om u te helpen uw leveringen te controleren zonder een tracking nummer. Wanneer u zich registreert, dan kunt u alle inkomende en uitgaande zendingen te controleren en automatische meldingen van elke levering via e-mail.

Gebruik FedEx Desktop. U kunt het programma downloaden op uw computer vanaf de FedEx website. Je bent in staat om een ​​bijnaam te stellen voor elke zending, wat betekent dat je niet hoeft om de tracking nummer te onthouden. De software stuurt waarschuwingen en pop-ups direct naar de desktop van de gebruiker.

Gebruik een UPS-zending referentie. In tegenstelling tot een UPS tracking nummer, dat wordt bepaald door het bedrijf, een zending verwijzing elke identifier gekozen door de zender. Dit kan een aankoop ordernummer, klantnummer of een woord of zin om de zending te beschrijven. Op te sporen door de zending referentie, zoek de optie op de tracking pagina van de website van UPS.

Meld je aan voor UPS Quantum View. Deze software stelt klanten in staat om zendingen volgen en informatie weergeven op basis van rekeningnummers. Volgens UPS, Quantum View kunt u "uw verzendgegevens veilig beheren en efficiënt". De software maakt het mogelijk aangepaste rapporten voor het bijhouden, zodat gebruikers de informatie die ze willen zien koos.

Gebruik spoor en bevestigen. Met de United States Postal Service (USPS) is het mogelijk om het opzetten van Track & Bevestig waarschuwingen voor een of meerdere leveringen. Om dit te doen, voert u het label of het ontvangstbewijs nummer op de USPS website (usps.com/shipping/trackandconfirm.htm) om de volgorde te volgen. Er is ook een optie voor het opzetten van e-mail alerts voor leveringen.

Het verkrijgen van bewijs van levering. Als een zending verzendt via USPS, is het mogelijk om de ontvanger tekenen voor het pakket bij aflevering. Deze informatie wordt dan per post, fax of per e-mail naar de afzender.

Share This Post