Index / tech / Hoe kan ik toevoegen Muisaanwijzers in Windows

Share This Post

tech

Hoe kan ik toevoegen Muisaanwijzers in Windows

PCmag.com wijst erop dat Windows muis omvatten onder meer symbolen die communiceren aan u als u uw computer gebruikt. Wanneer uw computer een actie uitvoert, verandert de muisaanwijzer het om deze informatie doorgeven aan jou. Er zijn verschillende a

AdvertisementPCmag.com wijst erop dat Windows muis omvatten onder meer symbolen die communiceren aan u als u uw computer gebruikt. Wanneer uw computer een actie uitvoert, verandert de muisaanwijzer het om deze informatie doorgeven aan jou. Er zijn verschillende aanwijzingen weergegeven voor het selecteren, wachten, vergroten of verkleinen en nog veel meer. Voor de toegankelijkheid, kunt u de maten en stijlen van muisaanwijzers wijzigen vanuit de muis instellingen van Microsoft Windows. In aanvulling op de muisaanwijzers geleverd bij Microsoft Windows, kunt u nieuwe aanwijzingen te downloaden en je muisaanwijzer instellingen nog meer aan te passen.

Download de muisaanwijzers die u wilt uw computer toe te voegen uit een website FunUtilities.com zoals. Muisaanwijzers kunnen komen in verschillende formaten, zoals .CUR of ANI.

Sla alle van de tips die u wilt toevoegen aan uw computer in één map. Pak elke gecomprimeerde bestanden met de wijzers vast te houden.

Open het menu Start en klik op 'Configuratiescherm'. In Windows Vista en Windows 7 klikt u op "Hardware en geluiden" en selecteer "Mouse" onder Apparaten en printers. In Windows XP, dubbelklik op "Mouse."

Selecteer het tabblad "Pointers" in het scherm Eigenschappen voor muis. Selecteer de muisaanwijzer schema dat u wilt aanpassen via het "Scheme" drop-down lijst.

Klik op de muis die u zou willen veranderen, en klik op "Browse" om de bestanden op uw computer te bladeren.

Zoek de map met de muisaanwijzers die u zou willen veranderen. Dubbelklik op de muiscursor of pointer-bestand naar de nieuwe aanwijzer toe te passen in plaats van de oude pointer.

Pas elk aanwijzer in de regeling door te klikken op "Browse", het navigeren naar de map met uw aangepaste pointers, en vervolgens te dubbelklikken op de aanwijzer die u wilt om de standaard aanwijzer vervangen in de regeling.

Klik op 'Opslaan als "in het" Scheme "header van het scherm Eigenschappen voor Muis en de naam van de nieuwe regeling. Klik op "OK" om de nieuwe regeling op te slaan.

Klik op "Apply" om het huidige systeem instellingen toe te passen, en klik op "OK" om het scherm Mouse te sluiten.

Share This Post