Index / Huis / Hoe kan ik toevoegen Molding Trim naar Windows

Share This Post

Huis

Hoe kan ik toevoegen Molding Trim naar Windows

Het toevoegen van molding trim een ​​venster interieur is een vrij eenvoudig proces. Het kan een frisse look met strakke lijnen bieden. Ongeacht wat het vormdeel eruit ziet, kan worden geverfd of gekleurd bij de andere vensters wedstrijd in het huis.

AdvertisementHet toevoegen van molding trim een ​​venster interieur is een vrij eenvoudig proces. Het kan een frisse look met strakke lijnen bieden. Ongeacht wat het vormdeel eruit ziet, kan worden geverfd of gekleurd bij de andere vensters wedstrijd in het huis. Je hebt ook de mogelijkheden van het creëren van een eenvoudige trim, of het toevoegen van decoratieve hoek pleinen voor een meer sierlijke uitstraling.

Wat je nodig hebt

 • lijstwerk

  Zag

  Meetlint

  Timmerman

  Houtlijm

  nagels afwerking

  Nagel pistool

  spijker set

  Hamer

  hout stopverf

  120-schuurpapier

  Vlek

  Verf

Zorg ervoor dat het venster staanders zijn gelijk met de muur door te kijken of ze steken van de muur. Als ze niet doorspoelen, zand langs de staanders met behulp van de 120-grit schuurpapier. Als het venster staanders zijn uit de muur steken, zal de trim niet plat.

Meet elke zijde van het raam met het meetlint om een ​​nauwkeurige meting te krijgen van de bodem van het venster naar boven. Zodra u een exacte meting, gebruik je zaag om twee stukken van het vormen teruggebracht tot die hoogte. Zij zullen de zijpanelen voor het raam te creëren.

Meet de breedte van het venster met het meetlint en voeg de breedte van de zijbekleding. Deze meting zal de lengte van de bovenste en onderste gestoffeerde. Met behulp van deze meting, knip twee stukken van molding met uw zaag.

Line-up van het eerste stuk van de zijbekleding aan de zijkant van het venster. Zet een lijn lijm timmerman aan de achterzijde van het vormgevende waar het via venster deurstijl gaat. Dit zal helpen om het hout zijn plaats te houden terwijl je het te hechten.

Bevestig de trim met een afwerking schiethamer. Plaats de nagels ongeveer vier inches van elkaar; vanaf de onderkant van het venster en werken naar de top. Herhaal stap 4 en 5 met het tweede stuk van de zijbekleding, en de onderkant trim.

Bevestig de top stuwing laatste. Line het trimmen om te zorgen voor uw metingen waren correct. traceren dan een lijn van lijm over de rug van de trim om het te houden om het venster deurstijl voordat je het vast met de afwerking nagels.

Gebruik een spijker en hamer om de nagels afwerking duwen in het hout.

Vul de nagel gaten met hout stopverf. Veeg de overtollige stopverf terwijl het nog vers naar een eenvoudiger schoon te garanderen.

Zand de trim nadat de plamuur droog is. Gebruik 120-grit schuurpapier voor de beste finish. Wanneer u klaar bent met het schuren, vegen de trim met een vochtige doek om stof en deeltjes uit de schuren weg te nemen.

Schilderen of vlekken op de trim zoals gewenst.

Hints

Voor een meer decoratieve of sierlijke uitstraling, kunt u de top stuwing snijden zodat deze alleen betrekking heeft op de bovenkant van het venster. Maak dan of de aankoop hoek blokken te installeren op de top van de kant trim.

Dit project zal het gebruik van elektrisch gereedschap nodig. Als je ze nog nooit eerder hebt gebruikt hebben iemand bij de hand om te laten zien hoe ze veilig en correct te gebruiken.

Share This Post