Index / tech / Hoe kan ik toevoegen Line Space in HTML

Share This Post

tech

Hoe kan ik toevoegen Line Space in HTML

Wanneer u een website te maken, moet u vaak lege ruimte toe te voegen om de inhoud gemakkelijk leesbaar te maken en om de visuele aantrekkingskracht van de site te behouden. Of uw website is in de eerste tekst, afbeeldingen of een combinatie van de t

AdvertisementWanneer u een website te maken, moet u vaak lege ruimte toe te voegen om de inhoud gemakkelijk leesbaar te maken en om de visuele aantrekkingskracht van de site te behouden. Of uw website is in de eerste tekst, afbeeldingen of een combinatie van de twee, lege ruimte het scheiden van de verschillende elementen binnen de site is essentieel voor uw kijkers een betere algehele ervaring. Gelukkig is de code die dergelijke ruimten toevoegen is zeer eenvoudig te voegen, zelfs voor een beginnende web ontwikkelaar.

Voeg een nieuwe, lege regel in uw HTML-document door te drukken "Return."

Voeg de code
naar de lege regel om een ​​nieuwe regel in het document toe te voegen. Dit heet een kabelbreuk tag, en zal hetzelfde effect in het uiteindelijke document als twee keer op terugkeer na het typen van een paragraaf in een tekstverwerker te hebben.

Maak een grotere pauze door het toevoegen van extra regel break-tags op dezelfde lijn. Bijvoorbeeld, een drie-line break de code nodig hebben om er zo uitzien:

.

Voeg een zichtbare horizontale lijn om de lijn te breken door het toevoegen van de code <hr />. U kunt deze code toe te voegen in plaats van een standaard line break-tag voor een one-line line breuk met een horizontale lijn, of omringen met lijn break tags voor een grotere breuk met een lijn in het midden.

Hints

Zowel de line break tag en de horizontale lijn tag kan worden geschreven zonder dat de backslash, op zoek als dit: Kopen en <hr>. Echter, Het is beter om de backslash om ervoor te zorgen dat ze altijd correct weer te geven zijn onder andere, en het is nodig als je schrijft in XHTML in plaats van gewone HTML.

Share This Post