Index / Persoonlijke financiƫn / Hoe kan ik toevoegen Credit Trade Line

Share This Post

Persoonlijke financiƫn

Hoe kan ik toevoegen Credit Trade Line

Trade lijnen kan maken of breken uw krediet geschiedenis. Het aantal open handel lijnen die je hebt geopend op uw credit rapporten en het bedrag dat u voor u beschikbaar hebben, kunnen een dramatisch effect op de koopkracht hebben. Echter, niet alle

Advertisement

Trade lijnen kan maken of breken uw krediet geschiedenis. Het aantal open handel lijnen die je hebt geopend op uw credit rapporten en het bedrag dat u voor u beschikbaar hebben, kunnen een dramatisch effect op de koopkracht hebben. Echter, niet alle handel lijnen gelijk geschapen. Credit cards, bijvoorbeeld, niet dezelfde impact als leningen op afbetaling op auto's of huizen hebben. Om ervoor te zorgen uw krediet geschiedenis weerspiegelt het beste dat het kan zijn is het belangrijk om zoveel mogelijk positieve handel lijnen en variaties van de handel lijnen mogelijk te hebben. Hier is uw gids over hoe je een credit handel lijn om uw persoonlijke krediet geschiedenis die goed zal weerspiegelen in de komende jaren toe te voegen.

Wat je nodig hebt

credit verslag

Voordat je begint

Controleer uw credit verslag. Kijk naar de hoeveelheid open handel lijnen die je hebt en soorten van krediet heeft u toegang tot. Als je vijf creditcards en geen persoonlijke leningen op afbetaling of autoleningen, moet u de handel lijnen die weerspiegelen wat is momenteel ontbreekt op uw credit verslag toe te voegen.

Goed voor uw FICO score. Uw FICO score is een score tussen de 380-800, dat is een 'ranking' van hoe goed of slecht uw krediet geschiedenis is. Hoe lager uw FICO score des te minder kans je hebt om te worden goedgekeurd voor de traditionele leningen op afbetaling, zoals persoonlijke bank leningen, autoleningen en hypotheken.

Evalueer uw vermogen om terug te betalen elke handel lijnen die je hebt geopend. Kijk naar je budget en het bepalen van een werkbare maandelijkse betaling voor een nieuwe handel lijnen die u van plan bent om vast te stellen. Hoe groter je vermogen om hogere maandelijkse betalingen hoe meer kans je hebt om te worden goedgekeurd voor een grotere handel lijn van het krediet te maken.

Kies het type van de lening op afbetaling of persoonlijke lening die u nodig hebt om toe te voegen aan uw kredietportefeuille. Als je eenmaal hebt bepaald welk type account het beste past bij uw behoeften, is het tijd om het sollicitatieproces te beginnen.

Kijk naar leningen van ten minste vijf verschillende banken. Het kost niets om te herzien kredietvoorwaarden en kosten, dus zorg ervoor dat u een schatting van die banken en zo goed als elke applicatie kosten of jaarlijkse vergoedingen verbonden aan uw krediet lijn (s) te krijgen.

Voeg de Tradeline

Meld je aan voor het type van de lening die uw krediet de meest zullen profiteren. Normaal persoonlijke leningen op afbetaling van meer dan $ 50.000 hebben de grootste impact op uw credit score. De aanvraagprocedure voor veel van deze kan gemakkelijk beginnen op de lijn.

Wees bereid om je salaris stubs, W-2 formulieren of andere manieren om uw inkomen te controleren om uw lening processor te leveren. Deze informatie is van essentieel belang bij het verstrekken van de informatie die de bank nodig heeft om je vermogen om je afbetaling lening terug te betalen controleren.

Meld uw lening onthullingen. Dit succes zal uw nieuwe aflevering account te openen en zal de onderneming om uw account te melden aan de drie kredietbureaus: Experian, Equifax en TransUnion. Zodra dit is voltooid, kunt u het bewijs van de open rekening binnen 30 tot 60 dagen na de transactie te zien. U hebt een handel lijn toegevoegd aan uw persoonlijke krediet geschiedenis.

Hints

Terugbetalen uw handel lijnen op tijd in staat zijn om de meest positieve reflecties van uw credit verslag te hebben.

Share This Post