Index / tech / Hoe kan ik tekst in OneNote Lijn

Share This Post

tech

Hoe kan ik tekst in OneNote Lijn

Gelabeld elektronisch dagboek van Microsoft, de OneNote nut beoogt om gebruikers te voorzien met een all-in-one-notities oplossing. OneNote is minder rigide, qua opmaak, dan de standaard tekstverwerker - gebruikers kunnen invoegen afbeeldingen, foto'

Advertisement

Gelabeld elektronisch dagboek van Microsoft, de OneNote nut beoogt om gebruikers te voorzien met een all-in-one-notities oplossing. OneNote is minder rigide, qua opmaak, dan de standaard tekstverwerker - gebruikers kunnen invoegen afbeeldingen, foto's en tekst OneNote documenten op welke manier ze willen. Hoewel OneNote geeft om zich te onderscheiden van standaard tekstverwerkers, het programma doet feature zelfstandig tekstopmaak gereedschappen. Dus, als u op zoek bent om uw tekst uit te lijnen, OneNote uitlijning functies werken op dezelfde manier als elke andere Microsoft hulpmiddel voor de productiviteit.

Open uw OneNote-document. Markeer de tekst die u wilt uitlijnen. Om alles te selecteren, klikt u op de "Edit" rubriek. Navigeer naar beneden naar de "Select" rubriek in het menu "Edit" en kies vervolgens de "Select All" optie uit het "Select" sub-menu.

Klik op het pijltje aan het eind van het "Formatteren" toolbar, die opties, zoals het lettertype, vet en cursief bevat.

Klik op de "Lijn tekst links", "Center" of "Lijn tekst Right" optie in het verlengde "werkbalk Opmaak" om de geselecteerde tekst uit te lijnen.

Share This Post