Index / Eten drinken / Hoe kan ik Squeeze Bottles Refill

Share This Post

Eten drinken

Hoe kan ik Squeeze Bottles Refill

Knijpflessen - algemeen klein plastic flesjes met een verwijderbare puntig - handig in een grote verscheidenheid van manieren. Je kunt ze vullen met chocolade of karamelsaus te miezeren over uw favoriete desserts, aioli of harissa op uw favoriete har

Advertisement

Knijpflessen - algemeen klein plastic flesjes met een verwijderbare puntig - handig in een grote verscheidenheid van manieren. Je kunt ze vullen met chocolade of karamelsaus te miezeren over uw favoriete desserts, aioli of harissa op uw favoriete hartige gerechten te zetten, balsamico-reductie te wervelen over een plaat voordat topping met voedsel of zelfs mosterd en mayonaise voor broodjes. Het opnieuw vullen van een gebruikte knijpfles kan een enigszins verwarrend proces als je nog nooit eerder hebt gedaan.

Wat je nodig hebt

Afwasmiddel

Trechter (optioneel)

Kleine lepel (optioneel)

papieren handdoek

schoonmaak

Verwijder de bovenkant van de knijpfles door deze stevig vast te pakken en te draaien tegen de klok in, terwijl u de knijpfles op zijn plaats.

Vul de fles tot de helft met warm water en voeg een scheutje afwasmiddel.

Plaats de top op de knijpfles, draaien stevig op zijn plaats. Leg je vinger over de opening in de top.

De flacon goed schudden totdat alle zichtbare residu wordt opgelost in heet water. Haal uw vinger van het deksel, wijzen de spuit fles in de gootsteen, en spuit uit het hete water. Herhaal dit proces als de fles niet helemaal schoon lijkt.

Schroef het deksel van de bovenkant van de fles en schrob alle toegankelijke oppervlakken met de hand. Spoel de fles grondig om eventuele zeep te verwijderen en zet hem ondersteboven te drogen.

Vulling

Verwijder het deksel van de knijpfles.

Plaats een trechter in de opening van de knijpfles als je van plan bent om het te vullen met een substantie dun genoeg om uit te lekken door de trechter.

Giet het item dat u wenst te plaatsen in de knijpfles in de trechter en laat ze uitlekken in de knijpfles. Als u gebruik maakt van een dikkere stof die niet zal drain door de trechter met een kleine lepel om de stof te scheppen in de fles.

Tik op de bodem van de fles tegen een harde, stevige ondergrond zoals een toonbank of tafel zodra deze ongeveer 25 procent vol. Houd de fles rechtop terwijl je dit doet. Hierdoor kunnen eventuele luchtbellen te ontsnappen uit de stof u zetten in de knijpfles. Ga door het vullen van de knijpfles, tikken op een harde ondergrond regelmatig, tot hij vol is. Verwijder de trechter als je via een.

Veeg de bovenkant van de knijpfles met een papieren handdoek als een van het product dat je de fles met heeft gemorst op de rand vullen. Plaats het deksel op de knijpfles.

Share This Post