Index / tech / Hoe kan ik Skype gebruiken met Firefox

Share This Post

tech

Hoe kan ik Skype gebruiken met Firefox

Skype is een instant messenger, een videochat service en een Voice over Internet Protocol (VoIP) provider. Met behulp van de VoIP-component van Skype, klanten goedkoop bellen naar locaties over de hele wereld via het internet. Na het installeren van

AdvertisementSkype is een instant messenger, een videochat service en een Voice over Internet Protocol (VoIP) provider. Met behulp van de VoIP-component van Skype, klanten goedkoop bellen naar locaties over de hele wereld via het internet. Na het installeren van Skype, heeft u de mogelijkheid om een ​​speciale plug-in toe te voegen aan uw Firefox-browser. Deze plugin maakt het mogelijk om op een telefoonnummer dat u tijdens het surfen en bellen dat nummer van uw browser.

Navigeer naar de in Referenties koppeling en klik op "Nu downloaden." Skype zal een dialoogvenster Bestand opslaan weer te geven.

Klik op "Save" om de installatie bestand op te slaan op uw harde schijf. Dit bestand, SkypeToolbars.msi, installeert Skype's Firefox plug-in.

Dubbelklik op het bestand na het downloaden. Een wizard wordt gestart en een licentie-overeenkomst te geven. Lees de overeenkomst, vinkt u het vakje naast 'Ik de voorwaarden in de licentieovereenkomst te accepteren "en klik op' Volgende '.

Klik op "Firefox Extension" en klik op 'Volgende'. Klik op "Install" om de plug-in te installeren.

Open Firefox als het niet open en klik op 'Extra'. Selecteer "Add-ons" om het venster Add-ons te zien. Klik op "Enable" naast Skype-extensie voor Firefox en dan "Herstart Firefox." Firefox zal de plug-in te schakelen en opnieuw op te starten.

Klik op 'Extra' en selecteer "Skype-extensie voor Firefox." Een venster Opties wordt geopend en een lijst van landen weer te geven. Markeer uw land en klik op "OK."

Navigeer naar een webpagina die telefoonnummers heeft. Klik op een nummer. Skype wordt geopend en toont een venster "Start Call". Klik op "OK" om de oproep te plaatsen. Om het telefoonnummer in uw lijst met contactpersonen toe te voegen, klikt u op "Save" aan de onderkant van het venster Skype.

Hints

Telefoonnummers op webpagina's in het blauw zijn gratis als ze een Bel Gratis label. U moet Skype-krediet aan nummers die niet vrij zijn te bellen.

Share This Post