Index / tech / Hoe kan ik Silicone rond een subwoofer

Share This Post

tech

Hoe kan ik Silicone rond een subwoofer

Of u nu wilt booming bas in uw auto of daverend realisme van films op uw home entertainment-systeem, kan een goede subwoofer een substantiële low-end frequentie impuls geven. Terwijl sommige off-the-shelf subwoofers zijn relatief goedkoop, kan goeden

AdvertisementOf u nu wilt booming bas in uw auto of daverend realisme van films op uw home entertainment-systeem, kan een goede subwoofer een substantiële low-end frequentie impuls geven. Terwijl sommige off-the-shelf subwoofers zijn relatief goedkoop, kan goeden honderden of zelfs duizenden dollars kosten. Een alternatief voor het kopen van een dure subwoofer is een te bouwen. Bij de bouw van een subwoofer, is het essentieel dat u de bestuurder naar behoren af ​​te dichten in de lucht en drukverlies te voorkomen.

Wat je nodig hebt

schroevedraaier

Oude vodden of handdoeken

Alcohol

Schone droge handdoek

Utility mes

siliconenkit

kalefateren pistool

Kartonnen doos

Verplaats de subwoofer een droge, stofvrije omgeving.

Verwijder de schroeven waarmee de subwoofer bestuurder vast te zetten aan de behuizing doos met de schroevendraaier. Koppel de bedrading van de achterkant van de subwoofer, en vervolgens de bestuurder uit de kast te verwijderen.

Solliciteer alcohol aan een van de oude vodden of handdoeken, dan is de achterzijde van de bestuurder kader grondig reinigen. Gebruik een schone handdoek om alle resterende stofdeeltjes weg te vegen na het frame droogt.

Veeg stof of vuil aan de randen van de bestuurder gat in de doos met een oude lap of een handdoek. Plaats de doos of kast of een vlak oppervlak met de bestuurder gat naar boven.

Snijd het einde van de siliconenkit buis bij ongeveer 45 graden hoek met het mes. Bij het snijden het uiteinde van de buis, proberen te snijden zo dicht mogelijk bij het einde mogelijk te voorkomen dat de opening te groot.

Steek de kalefateren buis in de kalefateren pistool. Draai de buis, zodat het langste eind van de tip is op de top (als u op zoek bent naar de buis van direct boven). Nadat u de buis draaien, moet het gat naar beneden wijzen.

Draai de vergrendeling-rack handgreep op de kalefateren pistool om het te ontgrendelen. Duw op de vergrendeling-rack handvat om de zuiger in te voegen in de kalefateren buis. Blijven pushen op de vergrendeling-rack handvat totdat er een kleine hoeveelheid siliconen komt uit de buis. Veeg de siliconen met een oude lap of een handdoek weg.

Lay-out van een van de oude vodden of handdoeken op een vlakke ondergrond en plaats de subwoofer gezicht naar beneden op het.

Plaats de punt van de kalefateren buis rechtstreeks op het frame, knijp de trekker handvat om te beginnen met het aanbrengen van een dunne streep siliconenkit. Ga verder langzaam en breng de siliconenkit helemaal rond de subwoofer; laat het niet te bouwen in één plek. Terwijl de trekker hendel langzaam naar de kalefateren afzien, proberen om de kalefateren toe te passen in een continue beweging,

Beweeg de chauffeur terug naar de box of kast snel voordat de siliconen begint te stellen. Sluit de bedrading aan de achterzijde van de bestuurder en lijn de schroefgaten in het frame met de in de kast.

Duw recht naar beneden op de bestuurder en ervoor te zorgen dat de schroefgaten line-up behoren. Druk uitoefenen op het frame van de subwoofer zodat de siliconenkit bindingen met de behuizing en creëert en ontlucht barrière.

Plaats de schroeven in de schroefgaten en draai ze met de schroevendraaier. Veeg siliconen die snel straalt uit de zijkanten van de subwoofer frame met een oude doek en alcohol voor de siliconen begint te stellen en droog, dan voorzichtig gebruik het mes weg te schrapen alle resterende silicone om te voorkomen krassen op het frame weg.

Bedek de subwoofer met een oude kartonnen doos te zorgen dat er geen stof of vuil mixen met de kit als het droogt. Laat de siliconenkit drogen 24 tot 48 uur voordat u het aansluit op uw auto of stereo-installatie.

Hints

Bij de aanschaf van kalefateren te gebruiken op uw subwoofer, controleer het etiket om ervoor te zorgen dat geen azijn zuren bevatten. Velen gebruiken de term "silicone" als een algemene term voor verschillende soorten kalefateren. Echter, silicone omvat vaak azijn zuren die de rubberen afdichtingen voor de chauffeur frames evenals de papieren kegels zou aantasten. Om mogelijke problemen te voorkomen, kijk voor een latex-gebaseerde kalefateren dat siliconen of het gebruik touw kalefateren omvat. U zou ook moeten opmerken dat zodra siliconenkit verhardt, is het zeer moeilijk te verwijderen. Daarom, als u verwacht upgraden of uw subwoofer driver te vervangen op een later tijdstip, kunt u touw kalefateren of een ander soepeler Aard van de kit die gemakkelijker te vegen of te schrapen weg te overwegen.

Share This Post