Index / Eten drinken / Hoe kan ik Season & Pan Fry Rundergehakt

Share This Post

Eten drinken

Hoe kan ik Season & Pan Fry Rundergehakt

Rundergehakt biedt de familie kok met een enorme veelzijdigheid en weinig dingen zijn homier en meer honger-inducerende dan de geur van vlees braden, in het bijzonder met uien en knoflook. Helaas zijn veel koks bak rundvlees voor te korte tijd en bij

AdvertisementRundergehakt biedt de familie kok met een enorme veelzijdigheid en weinig dingen zijn homier en meer honger-inducerende dan de geur van vlees braden, in het bijzonder met uien en knoflook. Helaas zijn veel koks bak rundvlees voor te korte tijd en bij een te lage temperatuur zijn volle smaak uit te brengen. Goed gekookt rundergehakt zou een rijke, diepe bruin in plaats van een bleek grijs. Dit bruinen, de zogenaamde Maillard-reactie, geeft rundergehakt een rijkere, meer gekarameliseerde smaak dan het koken slechts tot er geen zichtbare roze links.

Wat je nodig hebt

Olijfolie

papieren handdoek

Ui, geschild en gehakt

Knoflook, geschild en in stukjes gesneden

Zout

Peper

kruiden

Instant lezen thermometer

Giet een dubbeltje-en kleinbedrijf klodder olijfolie in het centrum van een zware koekenpan. Vacht van de pan met de olie door het verspreiden van het rond met een papieren handdoek. Als u gebruik maakt gehakt die minder dan 4 procent vet heeft, kan je een beetje meer olie nodig om te voorkomen dat plakken.

Verhit de koekenpan op middelhoog vuur totdat je kunt gewoon beginnen met de olijfolie ruiken. U kunt koolzaad of andere oliën gebruiken voor dit, maar olijfolie voegt een beetje extra smaak.

Voeg het gehakt tot het verwarmde pan. U kunt ook fijngehakte ui en knoflook toe te voegen voor nog meer smaak.

Kruid het vlees royaal met zout en peper. Voeg andere smaakmakers volgens het recept einde. Voor chili of taco's, stof het vlees met chilipoeder, koriander, koriander en tijm. Seizoen vlees dat voor de Italiaanse sauzen met oregano, tijm en salie zal worden toegevoegd. Vlees dat zal worden gebruikt met een witte saus of zure room kan worden gekruid met nootmuskaat en selderij zout. Een flinke scheut worcestersaus en een snufje droge mosterd zijn uitstekende aroma's voor shepherd's pie.

Roer de extracten in het vlees. Kook het gehakt op matig hoog vuur, roeren en te draaien, totdat het blijkt een rijke, donkerbruin. Dit kan 10 minuten of langer duren, afhankelijk van hoeveel rundergehakt je aan het koken in een keer.

Controleer of uw rundergehakt op een veilige temperatuur wordt gekookt door voorzichtig porren het topje van een instant-lezen thermometer in het vlees op verschillende plaatsen in de pan. Zorg ervoor dat de tip gaat niet door steken en raak het oppervlak van de pan. Gehakt moet tot een inwendige temperatuur van 160 F worden gekookt veilig. Deze stap is niet nodig indien al het vlees bereikt een donkerbruine kleur.

Hints

Drain rundergehakt die meer dan 15 procent vet alvorens met uw recept om het totale vetgehalte van het gerecht te verminderen.

Vermijd gebruik van dezelfde gereedschappen voor zowel gekookt en rauw rundvlees om de kans op bacteriële ßcontamination voorkomen.

Share This Post