Index / Gezondheid / Hoe kan ik Scar Tissue Na de operatie Eye voorkomen

Share This Post

Gezondheid

Hoe kan ik Scar Tissue Na de operatie Eye voorkomen

Het voorkomen van littekenweefsel na oogchirurgie is niet alleen belangrijk voor cosmetische redenen; In sommige gevallen kan het ook zicht van een patiënt te slaan. Littekens is een veel voorkomende post-operatieve neveneffect van operaties aan glau

AdvertisementHet voorkomen van littekenweefsel na oogchirurgie is niet alleen belangrijk voor cosmetische redenen; In sommige gevallen kan het ook zicht van een patiënt te slaan. Littekens is een veel voorkomende post-operatieve neveneffect van operaties aan glaucoom en vrijstaande netvliezen te behandelen en staar te verwijderen. Glaucoom chirurgie gaat ontlasten de optische zenuwen veroorzaakt door vochtophoping in de achterkant van het oog. De chirurg opent een kanaal in het oog om de vloeistof te elimineren en verlichting druk. Als het kanaal wordt getekend, de vochtophoping blijft en de patiënt kan gezichtsvermogen verliezen. Littekens van het netvlies en de lens na verwijdering cataractchirurgie kunnen zien verminderen en in sommige gevallen leiden tot blindheid. Gelukkig zijn er manieren om de ogen littekens en het voorkomen van littekens te verminderen na ooglidcorrectie.

Neem contact op met uw oogarts (oogarts) over het nemen van medicijnen die het immuunsysteem van het lichaam om de intra-oculaire (oog interieur) littekens te voorkomen imiteren. De geneesmiddelen zijn chemisch bekend als polyvalente dendrimeer glucosaminen en zijn vergelijkbaar met suikermoleculen. Medisch onderzoek op hun effectiviteit zijn niet eenduidig.

Bespreek post-op laserchirurgie om letterlijk te verbranden littekenweefsel verwijderd na een oogoperatie. Uw oogarts kan opties schetsen en voor te bereiden een behandelplan voor laserchirurgie.

Vraag uw chirurg over het plaatsen van siliconenolie in het oog tijdens de eerste operatie om littekens in de dagen te verminderen onmiddellijk na de operatie - de meest kritieke moment om littekenvorming te voorkomen.

Voorkom littekenvorming na ooglidcorrectie met tweemaal daags aanbrengen van een lotion verrijkt met vitamine E en aloë vera. Licht twee druppels lotion toe te passen op het ooglid met een vingertop.

Vermijd de ogen wrijven gedurende ten minste zes weken om het risico van het veroorzaken extra littekens.

Bedek ooglidcorrecties littekens met make-up als alle andere pogingen om littekens te verminderen niet tot bevredigende resultaten te produceren.

Hints

Neem contact op met een arts voordat u een remedie om oog littekens of andere aan gezondheid gerelateerde aandoening te verlichten.

Share This Post