Index / Huis / Hoe kan ik Reparatie & Herschilder een stralingswarmte Popcorn Plafond?

Share This Post

Huis

Hoe kan ik Reparatie & Herschilder een stralingswarmte Popcorn Plafond?

Reparatie en herschilderen popcorn plafonds met stralende verwarmingssystemen boven hen hangt af van wat schade of verkleuring is opgetreden. Een andere overweging is of het hele plafond moet worden gerepareerd of alleen de popcorn oppervlak. Het pro

Advertisement

Reparatie en herschilderen popcorn plafonds met stralende verwarmingssystemen boven hen hangt af van wat schade of verkleuring is opgetreden. Een andere overweging is of het hele plafond moet worden gerepareerd of alleen de popcorn oppervlak. Het probleem met alle popcorn plafonds is dat de meeste worden toegepast als suspensie van een dunne lijm, textuur materiaal en goedkope plafond verf over niet-gegrond gipsplaat. Het feit dat er geen grondlaag tussen de popcorn coating en gipsplaten en dat de stralingswarmte uit en trekt het plafond oppervlak maakt het overspuiten besluiten een uitdaging.

Wat je nodig hebt

 • plastic dekzeilen

  Gezichtsmasker of afzuiger

  Drywall mes

  Verfroller deksel

  kwast

  Stain blokkeren primer

  polystyreen korrels

  hechtprimer

  Verf

Analyseer de Staat van het Plafond

Inspecteer het plafond om te bepalen wat je moet doen om te herstellen en opnieuw te schilderen. Beoordelen of het plafond en popcorn structuur intact is, maar gewoon in lood, waar stralingswarmte lijnen lopen erboven. Bepalen of er daadwerkelijk water of condens schade als gevolg van de lijnen. Let op of de popcorn intact is of niet langs naden in het plafond of komt uit in stukken op meerdere plaatsen.

Zoek uit wat voor soort materialen werden gebruikt in de popcorn plafond. Sommige bevatten asbest. Het verwijderen van dit soort plafond asbestsanering apparatuur, procedures en vergunningen nodig zijn. De meeste moderne popcorn texturen zijn gemaakt van polystyreen korrels, maar sommige gebruiken perliet als textuur verbinding. Voordat het werd verboden voor gebruik in de bouw materialen, asbest was een gemeenschappelijke component van popcorn plafonds, zodat een monster van jou te sturen naar een lab als u vermoedt dat het misschien asbest bevatten.

Repareer het stralende verwarmingssysteem boven het plafond indien nodig, voordat u overgaat tot lekkages of overtollige condens dat de bron van het plafond problemen zijn te elimineren.

Mogelijke Reparatie en Refinishing benaderingen voor Modest Damage

Leg dekzeilen en bedek alles blootgesteld.

Breng een hoge kwaliteit blokkerende vlek primer en twee lagen verf kwaliteit immers voort uit het verwarmingssysteem zijn opgelost en u de bekleding hebt bepaald geen asbest bevatten. Omdat de meeste popcorn plafonds werden aangebracht zonder een goede sealer en primer, ze de neiging om af te komen in stukken op rol covers. Met een dik schuim roller, in plaats van een weefsel is, kan helpen verminderen oppervlaktespanning. Sproeien is een betere optie, maar gebruik maken van de laagste druk van de apparatuur en verf zal toestaan.

Prime de nieuw blootgestelde oppervlakken worden gepatcht.

Solliciteer vervanging popcorn afwerking van kale plekken. U kunt kopen spuitbussen van de reparatie materiaal dat wordt verondersteld om zes vierkante voet elk dekken. De blikken zijn duur ($ 12 tot $ 16) en exploderen een 15-tweede uitbarsting van textuur en lijm all over the place. Een betere optie is om de polystyreen korrels te kopen, meng ze met een hoge binding primer, en mengen in de patches zo goed mogelijk met een groot 4-inch borstel.

extreme Opties

Huur de textuur apparatuur, of het huren van een professional, naar een andere laag van textuur lag over het bestaande plafond oppervlak als u zeker weet wat er overblijft is mooi vast te houden aan het plafond zijn. Het toevoegen van het gewicht van een andere laag als er geen hechting met de basislaag gewoon grote problemen stellen.

Schraap de textuur van het plafond als het er niet in slaagt op meerdere locaties. Gebruik een breed gipsplaten mes en je zult versteld staan ​​hoe snel het gaat worden.

Zand, prime en te herschilderen.

Share This Post