Index / Tuin / Hoe kan ik Raise de relatieve vochtigheid in een kamer?

Share This Post

Tuin

Hoe kan ik Raise de relatieve vochtigheid in een kamer?

Relatieve vochtigheid, of RH, is de hoeveelheid vocht in de lucht ten opzichte van de temperatuur van de lucht. Het wordt gemeten in percentage en volgens de website weersvoorspellingen, wordt relatieve luchtvochtigheid onder 40 procent droge beschou

AdvertisementRelatieve vochtigheid, of RH, is de hoeveelheid vocht in de lucht ten opzichte van de temperatuur van de lucht. Het wordt gemeten in percentage en volgens de website weersvoorspellingen, wordt relatieve luchtvochtigheid onder 40 procent droge beschouwd, terwijl de relatieve vochtigheid boven 80 procent vochtig wordt beschouwd. Het verhogen van de relatieve vochtigheid in een ruimte van cruciaal belang is als er geen planten in die gedijen in vochtige omstandigheden.

Wat je nodig hebt

  • Bevochtiger

    Plastic spray fles

    ondiepe container

    Stones

Installeer een luchtbevochtiger in de kamer. Luchtbevochtigers, beschikbaar in zowel warme en koele lucht modellen, verhoging van de relatieve vochtigheid in de ruimte door het vrijgeven van vocht in de lucht. Kies een luchtbevochtiger geschikt is voor de grootte van de ruimte.

Zet het vuur in de kamer. Hitte verdampt vocht, het verlagen van de relatieve vochtigheid van de ruimte.

Spray een mist van koud water uit een plastic spuitfles in de kamer meerdere malen gedurende de dag. De vloeistof zal helpen verhoging van de relatieve vochtigheid. Spray geen planten gevonden in de kamer om de luchtvochtigheid ook te verhogen.

Vul een ondiepe container halfvol met koud water. Spreid een laag stenen op de top van het water. Het water zal langzaam gedurende de dag verdampen, het verhogen van de relatieve vochtigheid van de ruimte. Gebruik de lade als een plant houder om extra vocht te voorzien.

Hints

Installeer een hygrometer in de kamer. Dit apparaat meet ten opzichte van de temperatuur van de kamer, zodat u om te bepalen welke technieken het meest gunstig zijn. De hygrometer zal er ook voor zorgen dat u niet verhogen van de relatieve vochtigheid in de ruimte te hoog, wat kan leiden tot schimmel en meeldauw groei.

Share This Post