Index / Huis / Hoe kan ik Problemen met een Sunbeam STEAMMASTER Iron?

Share This Post

Huis

Hoe kan ik Problemen met een Sunbeam STEAMMASTER Iron?

Sunbeam's Steam Master Iron beschikt over "stoomstoot" -technologie, een roestvrij stalen zool, verticaal stomen, zelfreinigend en vingertop-control mogelijkheden. Als u een probleem met uw Sunbeam Steam Master Strijkijzer, probeer dan een paar

Advertisement

Sunbeam's Steam Master Iron beschikt over "stoomstoot" -technologie, een roestvrij stalen zool, verticaal stomen, zelfreinigend en vingertop-control mogelijkheden. Als u een probleem met uw Sunbeam Steam Master Strijkijzer, probeer dan een paar stappen voor probleemoplossing in huis om te besparen op onnodige reparaties en out-of-pocket kosten.

Controleer het stopcontact's wattage capaciteit, die een minimum van 1.200 watt zou moeten zijn. Koppel alle andere high-wattage elektrische apparaten uit het stopcontact voordat u het Sunbeam Steam Master Iron.

Voer het zelfreinigende functie. Haal de stekker van het ijzer, zet de stoom hendel om eventueel vuil los te maken van het ventiel en vul het reservoir met water tot aan de "max" lijn. Steek het ijzer in, zet de draaiknop op "linnen," en laat het ijzer te verwarmen gedurende twee minuten. De stekker uit het ijzer en houd hem in een horizontale positie boven de gootsteen. Druk op de self-Clean-knop, het houden van uw vinger op de knop. Rock de ijzer heen en weer boven de gootsteen gedurende één minuut, zodat al het water circuleert onder het afstaan. Laat de self-Clean-knop, haal de dop, en giet het overtollige water. Dep de zoolplaat droog met een handdoek nadat het is afgekoeld, sluit in de ijzer- en zet de hendel op "linnen" en laat het verwarmen gedurende twee minuten. Schakel het strijkijzer uit en trek.

Maak de anti-calcium filter voor het reinigen van alle onzuiverheden in het strijkijzer waterreservoir. Haal de stekker van de ijzer- en laat het afkoelen. Vul het Master's Warm water maatbeker met 3/4 kopje water en 1 theelepel. zout. Giet in het waterreservoir en laat de oplossing blijven 15 minuten schudden van de ijzeren meerdere keren tijdens deze periode. Leeg het waterreservoir en herhaal met de zoutwater oplossing voor nog eens 15 minuten, een paar keer schudden. Leeg het waterreservoir en vul met vers water. Indien nodig herhalen.

Share This Post