Index / Cars / Hoe kan ik Problemen met een 2003 Honda Rancher startproblemen?

Share This Post

Cars

Hoe kan ik Problemen met een 2003 Honda Rancher startproblemen?

De 2003 Honda Rancher is een krachtige ATV ontworpen voor volwassen ruiters. Met goed onderhoud en berging in de off-season, moet een Rancher jaar meegaan zonder grote reparaties nodig. Echter, zoals met elk voertuig dat over het algemeen niet gebrui

Advertisement

De 2003 Honda Rancher is een krachtige ATV ontworpen voor volwassen ruiters. Met goed onderhoud en berging in de off-season, moet een Rancher jaar meegaan zonder grote reparaties nodig. Echter, zoals met elk voertuig dat over het algemeen niet gebruikt voor een heel seizoen ligt, kunt u af en toe moeite hebben met de starter. Dit geldt met name na lange periodes van inactiviteit. Er zijn een paar dingen die je kunt proberen om de starter oplossen voordat u de machine naar een professionele monteur.

Wat je nodig hebt

Perslucht in een blikje

Vervanging bougie

Moersleutel

staalborstel

Bougie tester

Trek de kleine zetel ontgrendelingshendel onder de achterkant rechts van de stoelbekleding. Trek de rugleuning en til hem vrij om de carburateur en brandstofleidingen bloot te leggen.

Trek de zwarte brandstofslang gratis van de carburateur en te inspecteren op verstopping of beschadiging. Wis eventuele verstopping.

Plaats de brandstofslang in de carburateur.

Trek de bougiedop los van de bougie.

Reinig het gebied rond de basis van de bougie met perslucht. Verwijder de bougie met een sleutel.

Controleer de bougie op scheuren of corrosie. Reinig de elektroden aan het uiteinde van de plug met een staalborstel. Als de bougie nat is, leg deze opzij en laat ze drogen.

Test de bougie met een bougie tester. Vervang de bougie als het testen slecht.

Schroef de bougie als het goed getest of plaats een nieuwe. Hand draai deze, dan vast met een moersleutel. Vervang de bougie dop.

Verlaag de choke u gebruikt wanneer u de ATV starten als de bougie nat was. Poging om de ontsteking te starten.

Hints

Als u nog steeds problemen met de starter te ervaren, moet u de machine vakkundig onderhouden.

Share This Post