Index / Tuin / Hoe kan ik Plant een Mirte Boom

Share This Post

Tuin

Hoe kan ik Plant een Mirte Boom

Met bloemen die duren de hele zomer, krip mirte (Lagerstroemia indica) zijn een aantrekkelijke aanvulling op de eigen tuin. Ook wel bekend als de lila van het zuiden, deze kleine tot middelgrote boom is herkenbaar door zijn gladde stam, constant zome

Advertisement

Met bloemen die duren de hele zomer, krip mirte (Lagerstroemia indica) zijn een aantrekkelijke aanvulling op de eigen tuin. Ook wel bekend als de lila van het zuiden, deze kleine tot middelgrote boom is herkenbaar door zijn gladde stam, constant zomer bloemen en bladeren vallen. Blooms zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, paars, roze en rood. Van dwerg maten die passen in containers voor de volledige grootte bomen tot 30 of 40 voet lang, selecteer de juiste krip mirte voor de gewenste binnen Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones 6-10 ruimte.

Het selecteren van de juiste boom

Beschouw de locatie van de structuur voor het selecteren van verschillende. Voor containers en kleine ruimtes, op zoek naar miniatuur rassen zoals de World's Fair krip mirte (Lagerstroemia indica, 'World's Fair'), die slechts een hoogte van 2 voet bereikt en biedt fuchsia-rode bloemen. Voor bloembedden dicht bij het huis, selecteer een dwerg krip mirte, net als de Victor krip mirte (Lagerstroemia indica, 'Victor'), die reikt 6 voet lang en heeft lichte, dieprode bloemen.

Voor grote open ruimten, standaard krip mirte bomen bieden schoonheid en schaduw. Sarah's favoriete krip mirte (Lagerstroemia indica, 'Sarah's Favorite') is een prachtige schaduw boom als het groeit tot 25 voet lang met witte bloemen.

Het kiezen van een locatie

Plant krip mirte in de volle zon om de beste bloemen te krijgen. Terwijl ze wat schaduw kunnen verdragen, zullen ze niet zo krachtig bloeien. Krip mirte moeten worden geplant ten minste de helft van de breedte van de volwassen boom uit de buurt van het huis of andere structuren. Als bijvoorbeeld de maximale breedte van het rijpe boom 15 voet, installatie is niet kleiner dan 7 1/2 meters afstand van de dichtstbijzijnde structuur. Deze afstand is afhankelijk van de variëteit.

In USDA zone 6, kan krip mirte terug sterven om de grond elke winter, maar het planten krip mirte in een gebied waar ze beschermd zijn tegen de meest extreme koude weer kan de stam te houden boven de grond leven. Selecteer een beschutte plaats waar de plant wordt geblokkeerd tegen koude noordenwinden, meestal de zuidzijde van een huis, waar ook het voordeel van de warme zon. In gebieden waar de boom niet kan worden beschermd, kiezen voor kleinere dwergvariëteiten en te groeien ze als vaste planten die terugkeren uit de wortels elk jaar.

Het planten van een Mirte van de rouwband

Binnen elk van zijn aanbevolen USDA zones, late herfst tot het vroege voorjaar is de ideale tijd om te planten een krip mirte, terwijl de plant nog slapende; het is echter mogelijk om een ​​rouwbandmirte planten in de zomer tijdens het bloeien de kleur werken voor de ruimte te waarborgen.

Water de kluit goed voor het planten. Een gat graven drie keer zo breed als de kluit en net diep genoeg dat de bovenkant van de kluit nog met het oppervlak van de grond wanneer geplaatst in het gat.

Krip mirte zoals licht zure bodem op 6,0-6,5 pH. Gebruik een at-home bodem test om zuurgehalte van de bodem te bepalen. Aan de bodem pH te verlagen met 1 punt, voeg 6 ons van elementair zwavel per 25 vierkante voet van de bodem, of elke 5-voet met 5-voet voorbereide ruimte, en het werk in de top enkele centimeters van de bodem met een hark.

de boom bedrijf door de kluit voorzichtig de boom te plaatsen in het gat. Neem nooit de boom door de stam, omdat dit de wortels, waar zij voldoen aan de boom kunnen beschadigen. Als de kluit is bedekt met jute, zorgvuldig knip dit uit en verwijder alle touw en draden die rond de kluit of de stam van de boom. Zorg ervoor dat de boom is recht, en opvulling het gat met grond. Kunstmest is niet vereist bij het planten van krip mirte.

Water grondig na het planten en elke keer dat de grond droog is 1 inch onder het oppervlak.

Share This Post