Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe kan ik ng / ml Converteren naar IE

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe kan ik ng / ml Converteren naar IE

Het meten van een aantal geneesmiddelen, vitaminen en voedingssupplementen hoeveelheid is afgeleid van hun biologische activiteit. De eenheden van massa / volume zijn goed begrepen en gemakkelijk te vergelijken, maar eenheden van internationale eenhe

AdvertisementHet meten van een aantal geneesmiddelen, vitaminen en voedingssupplementen hoeveelheid is afgeleid van hun biologische activiteit. De eenheden van massa / volume zijn goed begrepen en gemakkelijk te vergelijken, maar eenheden van internationale eenheid (IE) zijn veel minder eenduidig. De definitie van IU met betrekking tot dosering is een gestandaardiseerde hoeveelheid die een biologisch effect. De omzetting van ng / ml tot IU is afhankelijk van wat bepaalde drug, vitamine of aan te vullen, waarmee u te maken. De omzettingsgraad van ng / ml tot IU zal de hoeveelheid van de bepaalde drug, vitamine nodig of aanvulling vereist de specifieke biologische werking vertonen.

Wat je nodig hebt

Rekenmachine

Vindt de bepaling van het gewicht van het geneesmiddel, vitamine of supplement van belang aangegeven om het biologische effect. Deze definitie geeft aan het gewicht voor een internationale eenheid waarde van 1. Deze informatie is een literatuurstudie waarde die u kunt vinden door contact op te nemen met de fabrikant van de chemische stof.

Omzetten van het aantal ng in de steekproef milligram. Meeste definities van een IU worden gedefinieerd in termen van mg. Gebruik de omrekeningsfactor van 1 mg = 10 ^ 6 ng. Zo vindt het aantal mg insuline in een ml van een oplossing die 182 ng insuline. 1 mg bedraagt ​​10 ^ 6 ng. Omzetten van de NG naar mg door te delen door 10 ^ 6. Het resultaat is 0.000182 mg.

Verdeel het gewicht van het bepaalde vitamine, geneesmiddel of supplement mg ​​van het aantal mg overeenkomend met een IU. Het resultaat is gelijk aan het aantal IU's van de stof die je hebt. Voortzetting van het voorbeeld, uitgaande van 1 IE insuline is 0,0455 mg, mg van het monster / mg per IE = 0,000182 / 0,0455 = 0,004 IU.

Share This Post