Index / Eten drinken / Hoe kan ik neutraliseren een overweldigend Onion Flavor?

Share This Post

Eten drinken

Hoe kan ik neutraliseren een overweldigend Onion Flavor?

Er zijn veel verschillende soorten uien, uit de kleine groene uien groter zoete Vidalia. Al deze groenten zal een aparte smaak toe te voegen aan elk gerecht. Echter, kan een ui die ook grotendeels wordt gehakt of onvoldoende verhit in een schotel een

AdvertisementEr zijn veel verschillende soorten uien, uit de kleine groene uien groter zoete Vidalia. Al deze groenten zal een aparte smaak toe te voegen aan elk gerecht. Echter, kan een ui die ook grotendeels wordt gehakt of onvoldoende verhit in een schotel een overweldigend smaak die de schotel zal bederven veroorzaken. Naar behoren voorbereiden, snijden en koken een ui zal ervoor zorgen dat alle andere smaken van een schotel hebben een kans om te schitteren.

Wat je nodig hebt

Ijs

papieren handdoek

Snijd de ui in kleine stukjes, in plaats van strips of grote brokken. Hoe kleiner de stukken, de minder krachtig zij zullen in het recept.

Spoel de uien af ‚Äč‚Äčonder een koele kraan en plaats ze in een ijsbad.

Laat de stukken ui in het ijsbad blijft gedurende 60 tot 90 minuten.

Haal de uien uit het ijsbad en spoel ze onder een koele kraan.

Leg de in blokjes gesneden ui stukken op een stuk keukenpapier. Bedek de uien met een tweede stuk keukenpapier en druk op om al het overtollige vocht te verwijderen. Vervang de top keukenpapier en brei druk uitoefenen totdat het merendeel van de vloeistof wordt verwijderd. Het ijsbad zal helpen de sterke aroma van de ui.

Hints

Kook de uien in een andere pan van de andere bestanddelen en laat de uien langer te koken. Hoe langer de uien koken, hoe zwakker de smaak.

Share This Post