Index / Ambachten / Hoe kan ik Naai Burp Doeken voor een Baby

Share This Post

Ambachten

Hoe kan ik Naai Burp Doeken voor een Baby

Als je een baby, spit-up wordt een onderdeel van uw routine. In plaats van de verpakking een paar extra shirts elke keer dat je je kindje uit, breng langs een paar burp doeken om je schouders te beschermen. Naai een aantal van uw eigen met behulp van

AdvertisementAls je een baby, spit-up wordt een onderdeel van uw routine. In plaats van de verpakking een paar extra shirts elke keer dat je je kindje uit, breng langs een paar burp doeken om je schouders te beschermen. Naai een aantal van uw eigen met behulp van gedrukte geweven katoen of flanel stof. Gebruik een absorberende stof onder de bedrukt katoen om te genieten van het spit en houd de schouders van je shirt vlek-vrij.

Wat je nodig hebt

Absorberende stof, zoals badstof, minky of fleece of katoenen luiers

Gedrukte quilten gewicht katoen of katoen flanel

Heerser

Schaar of rolmes

Snijmat (optioneel)

rechte spelden

Naaimachine

Breinaald, eetstokje of pen

Strijkijzer en strijkplank

Snijd zowel het absorberende materiaal en de bedrukte stof in 22 door 10 inch rechthoeken, met behulp van de schaar of rolmes. Als u een roterende mes gebruiken, plaatst u de stof op de snijmat eerste om te voorkomen dat het vernietigen van het werkoppervlak. Snijd een rechthoek van elke stof voor elke burp doek u van plan bent om te naaien.

Stel een rechthoek van absorberende stof met de voorkant op uw werkblad. Plaats een rechthoek van bedrukte stof op de top van het, de goede kant naar beneden. Lijn de vier zijden van het weefsel zodat ze zelfs.

Speld de twee stoffen aan elkaar. Ruimte de pennen niet meer dan 2 naast elkaar op vier zijden.

Steek de stoffen aan elkaar, met behulp van een korte, rechte steek. Laat een 1/2 inch marge aan alle vier zijden. Laat een ruimte van ongeveer 3 inches aan één zijde open, zodat u het doek kan blijken de goede kant.

Gebruik een schaar om de naadtoeslag trimmen tot 1/4 inch en de hoeken clip uit op een hoek. Knip niet door de steken.

Duw de stoffen goede kant naar buiten, door het gat dat u nog in de stiksels. Gebruik een breinaald, pen of eetstokje de hoeken helemaal naar buiten te duwen, zodat ze niet worden afgerond.

Plooi de ruwe randen van de opening onder en gebruik het strijkijzer in te drukken plat. Speld het open gedeelte van de burp doek gesloten. Strijk het hele doek om het glad te strijken.

Stik rond de vier zijden van het doek, 1/8 inch van de rand. De top-stiksels voegt een decoratieve touch en sluit het gat.

Drapeer de burp doek over je schouder de volgende keer dat je baby moet worden boerde.

Share This Post