Index / tech / Hoe kan ik muziek op een Compact Flash Card

Share This Post

tech

Hoe kan ik muziek op een Compact Flash Card

Veel apparaten gebruiken compact flash-kaarten voor toegang tot muziek- of videobestanden. Een MP3-speler, bijvoorbeeld, kan een compact flash-kaart te gebruiken om muziek MP3-bestanden te lezen. Om de bestanden op een compact flash kaart te zetten,

AdvertisementVeel apparaten gebruiken compact flash-kaarten voor toegang tot muziek- of videobestanden. Een MP3-speler, bijvoorbeeld, kan een compact flash-kaart te gebruiken om muziek MP3-bestanden te lezen. Om de bestanden op een compact flash kaart te zetten, krijgt u een kaartlezer nodig, zodat u de kaart toegang op uw personal computer. Zodra toegankelijk is, kunt u gewoon de muziekbestanden over naar de kaart te kopiƫren.

Wat je nodig hebt

Compact flash-kaartlezer

Plaats de compact flash-kaart in de kaartlezer. Als de lezer is een extern model, moet u ook de lezer aan te sluiten op een vrije USB-poort. Windows 7 zal de kaartlezer en compact flash-kaart automatisch herkennen.

Druk op "Ctrl" en "E" gelijktijdig om Windows Verkenner te openen.

Navigeer naar de plaats waar uw muziekbestanden bevinden zich op uw computer. Een populaire locatie is "Music", gelegen onder de map linksboven "bibliotheken".

Houd de toets 'Ctrl' en klik op meerdere muziekbestanden om ze te selecteren.

Houd de "Ctrl" en druk op "C."

Klik op de stationsletter aan de linkerkant, wat overeenkomt met uw compact flash-kaart. Houd de "Ctrl" en druk op de "V" om de bestanden te kopiƫren naar de Compact Flash kaart.

Share This Post