Index / tech / Hoe kan ik muziek laden op een Sansa Clip

Share This Post

tech

Hoe kan ik muziek laden op een Sansa Clip

De Sansa Clip MP3-speler is een digitaal luisteren apparaat waarmee je MP3-bestanden van uw computer naar uw MP3-speler. Deze MP3-apparaat produceert niet alleen een onberispelijke geluidskwaliteit, maar het is ook zo gebruiksvriendelijk dat iedereen

Advertisement

De Sansa Clip MP3-speler is een digitaal luisteren apparaat waarmee je MP3-bestanden van uw computer naar uw MP3-speler. Deze MP3-apparaat produceert niet alleen een onberispelijke geluidskwaliteit, maar het is ook zo gebruiksvriendelijk dat iedereen dit kan gebruiken, ongeacht of computer ervaring en leeftijd. U vindt er alle van de stappen die nodig zijn om de muziek die u wenst op uw Sansa Clip laden te leren.

Wat je nodig hebt

Windows Media Speler

Sansa Clip USB-synchronisatiekabel

Hoe kan ik muziek laden op een Sansa Clip

Open Windows Media Player. Dubbelklik op het pictogram "Windows Media Player" op bureaublad van uw computer om toegang te krijgen tot het programma. Als platform van het programma wordt geopend, klikt u op het tabblad "Sync", gelegen op uw Windows Media Player navigatie-menubalk. U ziet een paneel verschijnen aan de rechterkant van uw programma platform getiteld "Sync." De kleuren op dit paneel moet nog worden uitgeschakeld.

Sluit uw Sansa Clip MP3-speler aan op uw computer. Sluit uw USB-sync-kabel aan op uw high-speed USB 2.0-poort om de beste prestaties en functionaliteit van het apparaat en de computer te waarborgen. (De grotere einde van uw Sync-kabel moet worden aangesloten op uw Sansa Clip MP3-speler.) Uw computer zal nu zoeken naar uw USB-synchronisatiekabel ingang. Als het eenmaal is gedetecteerd, wordt het scherm van uw computer "Automatisch afspelen" te openen. Bypass dit venster, door simpelweg te klikken op "Close" aan de onderkant van het scherm. Op uw Windows Media Player-platform, moet een foto van uw MP3-apparaat verschijnen aan de linkerkant van het scherm en de kleuren moet worden ingeschakeld in de "Sync" paneel aan de rechterkant van het scherm.

Zoek en overdracht van de MP3-bestanden die u wilt overbrengen naar "Sync" panel uw Sansa Clip MP3-speler aan de rechterkant van uw Windows Media Player-platform. U kunt deze op twee manieren dragen: Highlight, slepen en neerzetten elk bestand om de "Sync" panel individueel; Of druk op de toets "CTRL" op uw toetsenbord terwijl markeren elk bestand met je muis en sleep een van de gemarkeerde bestanden naar de "Sync" panel tegelijk.

Klik op de knop "Sync" aan de onderkant van de "Sync" paneel aan de rechterkant van uw Windows Media Player. hoofdscherm van uw Windows Media Player zal nu omleiden en de status van uw audio-overdracht van bestanden weer te geven. U krijgt een rode percentage berekenen de monitor het bericht in de rechterbenedenhoek van uw scherm. Laat het proces om 100% te bereiken en te voltooien afronding vóór de sluiting van uw proces van overdracht.

Hints

Zorg ervoor dat uw computer "Sync" staat. Zo niet, dan zult u niet in staat om alle audio-bestanden synchroniseren met je Sansa Clip MP3-speler. Om de audio-overdracht van proces te versnellen, is het het beste om alle audio-bestanden die u wilt verplaatsen in de sync wachtrij voor de overdracht, in plaats van de overdracht van hen individueel te plaatsen.

Vermijd het loskoppelen van uw USB-sync-kabel voor audio bestandsoverdracht is voltooid. Dit zal kapotte bestanden. Je zult in staat zijn om het audiobestand titel in uw MP3-speler, maar je zult niet in staat zijn om het bestand af te spelen. Gelieve besteden veel aandacht aan het geheugen calculator die zal verschijnen in uw synchronisatie wachtrij. Overbelast nooit uw MP3-speler. Proberen te blijven binnen 2 tot 3 megabytes resterende ruimte te bekwamen functionaliteit van uw MP3-speler te waarborgen.

Share This Post