Index / tech / Hoe kan ik mijn lijst met favorieten op Twitter?

Share This Post

tech

Hoe kan ik mijn lijst met favorieten op Twitter?

Een favoriet tweet, door een gele ster aangewezen, wordt gekozen door een Twitter-gebruiker die humor, plezier of het belang vindt in een tweet en wenst op te slaan of re-tweet het. Voor het gebruiksgemak, zijn favorieten gecategoriseerd als lijst en

AdvertisementEen favoriet tweet, door een gele ster aangewezen, wordt gekozen door een Twitter-gebruiker die humor, plezier of het belang vindt in een tweet en wenst op te slaan of re-tweet het. Voor het gebruiksgemak, zijn favorieten gecategoriseerd als lijst en ter beschikking gesteld op gebruikersprofielen. Als je een Twitter-gebruiker bent, kunt u uw favorieten lijsten in een paar eenvoudige stappen te beheren.

Meld u aan bij uw Twitter-account en ga naar je profielpagina.

Klik op het tabblad 'Favorieten' onder het tabblad "Bewerk je profiel" aan je lijst met favorieten weer te geven.

Kies een tweet van uw huis tijdlijn, het profiel van een andere pagina of de statische pagina van een update. Klik op de ster eronder, die zij van kleurloos zal veranderen naar geel, en voeg de tweet aan uw lijst met favorieten.

Verwijderen van een tweet van je lijst met favorieten door te klikken op de ster eronder, die van geel verandert in kleurloos.

Hints

Als je een tweet toe te voegen aan je lijst met favorieten die werd getweet via een beschermd profiel, zal het alleen weergegeven op je lijst met favorieten volgelingen van dat profiel.

Share This Post