Index / Relaties & Family / Hoe kan ik mijn ex-Vrouw Stop contact met mij opneemt

Share This Post

Relaties & Family

Hoe kan ik mijn ex-Vrouw Stop contact met mij opneemt

Tijdens en na een echtscheiding, de emoties hoog oplopen. Het kan soms moeilijk zijn voor een echtgenoot te laten gaan van de andere en het huwelijk te laten. Zelfs als beide mensen het eens zijn met de scheiding, oude conflicten, pijn en wrok kan bl

AdvertisementTijdens en na een echtscheiding, de emoties hoog oplopen. Het kan soms moeilijk zijn voor een echtgenoot te laten gaan van de andere en het huwelijk te laten. Zelfs als beide mensen het eens zijn met de scheiding, oude conflicten, pijn en wrok kan blijven om je relatie te teisteren. Soms is het gezondste ding om te doen om iedereen te helpen verder te gaan is om contact met je ex zo veel mogelijk te beperken. Dit is soms makkelijker gezegd dan gedaan, maar als je zowel de patiënt en de aanhoudende je zou uiteindelijk helpen je ex om te zien dat vasthouden aan u is niet productief.

Duidelijk uit te drukken om je ex-vrouw dat je ofwel willen geen contact of beperkt contact met haar te hebben. Dit gesprek zou niet lang zijn en mag niet de bespreking van eventuele andere kwesties tussen de twee van u, zoals kinderen, eigendom of juridische kwesties. Spreek rustig en zonder boosheid, maar wees duidelijk en direct. Het is belangrijk voor haar om specifiek te horen dat je niet wilt geen verder contact te hebben. Het kan zijn dat het niet is opgetreden tegen haar dat je niet wilt haar helemaal te spreken. Geef haar een kans om uw verzoek te horen en hopelijk verandert haar gedrag als gevolg.

Beperk de nodige communicatie met uw ex-vrouw om alleen telefoontjes of e-mails. In-persoon hebben de neiging vergaderingen te worden gevuld met een hoge emoties en conflicten. Bovendien is het moeilijker om daartoe een in-persoon die aan dan het ophangen van een telefoon. Stel indien nodig een limiet op het aantal telefoontjes of e-mails u bereid bent om te reageren in een bepaalde week. Vasthouden aan de limiet die u zo veel mogelijk in te stellen.

Vestigen onderwerpen die zich lenen voor discussie en onderwerpen die u bent niet langer bereid om te bespreken. Wanneer u contact opneemt met uw ex-vrouw aan de telefoon of per e-mail, beperk uw communicatie alleen op die onderwerpen. Niet deelnemen aan gesprekken over de oude conflicten, de redenen voor uw echtscheiding of gesprekken over verzoening als je duidelijk over bewegen op. Hoe meer je kunt vasthouden aan en directe communicatie over enige essentiële onderwerpen te wissen, hoe groter de kans is dat ze uiteindelijk zal gaan en beperken haar communicatie met u.

Verander uw telefoonnummer, e-mailadres en social networking screen namen indien nodig. Als u kinderen in gemeen hebben met je ex-vrouw, zal ze natuurlijk een manier om contact met u nodig hebt. Zorg voor haar met een telefoonnummer waarop u bereikbaar bent, maar uw e-mailadres en social networking scherm namen. Als je geen kinderen, echter, en er is geen reden om verder contact met haar te hebben, is het misschien de moeite waard het veranderen van al uw contactgegevens in om haar de toegang te beperken tot u.

Dien een straatverbod, bestellen voor bescherming of anti-intimidatie orde. Straatverbod en bescherming orders moet u blijken te zijn een rechter dat je legitieme reden om lichamelijke schade van uw ex-vrouw te vrezen. Als dat niet het geval is, kun je in plaats daarvan in staat zijn om een ​​anti-intimidatie bestelling als u een patroon van ongewenste communicatie en contact kan bewijzen indienen. Neem contact op met uw lokale county gerechtsgebouw voor formulieren en meer informatie. Al deze opdrachten vereisen u om te verschijnen voor een rechter en officieel serveer je ex-vrouw met de wettelijke papierwerk. Een rechter, als uw bestelling wordt verleend, kunnen aangeven wat voor soort contact op met uw ex-vrouw is wel of niet toegestaan ​​met u te hebben.

Hints

Blijf kalm. Als je de woede te houden, pijn en frustratie uit uw stem en in plaats daarvan vasthouden aan rust en duidelijke gesprekken die niet al te lang moet duren, wordt u demonstreren aan uw ex-vrouw dat je niet gaat worden aas in argumenten of lange emotionele conversaties.

Als u uw telefoonnummer, e-mailadres of andere contactgegevens veranderen, er zeker aan uw familie en vrienden te vragen je nieuwe informatie met uw ex-vrouw niet te delen.

Share This Post