Index / Sport en fitness / Hoe kan ik mijn aluminium Jon Boten voor de visserij aanpassen

Share This Post

Sport en fitness

Hoe kan ik mijn aluminium Jon Boten voor de visserij aanpassen

Enkele boten zijn minder duur dan een eenvoudige jon boot. Aan de andere kant kan een volledig bedrogen-out vissersboot meer dan een luxe auto kost. U kunt een eenvoudige jon boot om te zetten in een goed functionerende vissersvaartuig door toevoegin

AdvertisementEnkele boten zijn minder duur dan een eenvoudige jon boot. Aan de andere kant kan een volledig bedrogen-out vissersboot meer dan een luxe auto kost. U kunt een eenvoudige jon boot om te zetten in een goed functionerende vissersvaartuig door toevoeging van enkele accouterments en doe het voor veel minder kosten. De exacte maat add-ons die nodig is zal afhangen van waar u van plan om de boot en wat voor soort vis je hoopt te vangen gebruiken. De één punt voor de meeste kleine vissersboten is een front casting dek. Installeer een voetstuk plaats op het voordek, een boog gemonteerde motor en klaar om te vissen.

Wat je nodig hebt

Vellen 3/4 inch multiplex

2-door-2 hout

C-clamp

2-door-4 hout

Tafelzaag

Saber zaag

16/05-inch roestvrij stalen bouten, moeren en ringen

3-inch roestvrij stalen dek schroeven

Potlood

Boren

Rolmaat

Bow-gemonteerde elektrische motor

voetstuk zetel

dek Steunen

Meet en zag de 2-door-2 hout lengtes nodig zijn om een ​​houder aan de binnenzijde van de boog en gangboorden die naar voren en opzij randen van het gietstuk vloerondersteunend vormen.

Meet en zag de 2-door-2 hout lengtes nodig zijn om een ​​houder aan de binnenzijde van de boog en gangboorden die naar voren en opzij randen van het gietstuk vloerondersteunend vormen.

Gebruik een C-klem om elke beugel boord te houden in zijn positie op de boeg of gangboord. Klem de montagebeugels ten minste 1 inch onder de bovenkant van de boeg en gangboord. Zodoende wordt een lichte lip liggen rond de rand van het gietstuk platform blijven wanneer de 3/4-inch multiplex en optioneel Scheepsluiwagen bovenop de beugels geïnstalleerd.

Boor 5/16 inch gaten door het aluminium en door de beugel-platen om 12 naast.

Bevestig de 2-bij-2 beugel aan de boeg en gangboord gebruikmaking van 5/16-inch roestvrij stalen bouten, moeren en ringen.

Meten en zag 2-door-4 hout aan vloerbalken leveren aan het midden van de stapel ondersteunen. Space de balken niet verder dan 16-inch uit elkaar.

Notch de uiteinden van de 2-by-4 borden, zodat ze passen tegen de bracket-boards en de toppen van de balken zijn gelijk met de toppen van de steunen.

Bevestig de balken aan de beugels met behulp van 3-inch roestvrij stalen dek schroeven.

terrasplanken

Leg een vel 3/4 inch multiplex aan de voorzijde van de boot en schuif het terug totdat de achterkant gelijk ligt met het achterdek draagbalk.

Met een potlood een lijn scribe aan de onderzijde van de multiplex rond de buitenkant van de boot.

Meet de afstand van de buitenrand van de montagebeugels aan de buitenrand van het gangboord.

Gebruik die meting aan de werkelijke cut lijn te trekken in de beschreven lijn dus zodra het dek raad wordt gesneden, zal nestelen in de boot, plat op de beugels en balken.

Zag het dek met een decoupeerzaag.

Plaats de multiplex tijdelijk in de boeg van de boot en markeer de locatie voor de boeg gemonteerde elektrische motor beugel en het voetstuk zitting basis.

Verwijder het dek raad van bestuur en het gebruik van roestvrij stalen bouten, moeren en ringen aan de motorsteun en voetstuk zetel aan het dek raad van bestuur vast.

Installeer het dek bord en zet deze om de steunbeugels en balken met roestvrij stalen dek schroeven afstand 10-inches uit elkaar.

Stel het voetstuk zitting op de stoel basis en sluit de elektromotor aan de motorsteun en je bent klaar om te gaan vissen.

Hints

De casting dek kan onafgewerkt gelaten worden en mogen weer op natuurlijke wijze, geschilderd of bedekt met mariene vloerbedekking. Andere opties vaak te vinden op vissersboten zijn onder andere elektronica zoals sonar, GPS en mariene radio's en live putten voor vissen en aas, staaf houders en ankerlieren en beugels. Laat uw wensen en budget begeleiden u bij het aanpassen van uw eigen jon boot.

Als de boot naar buiten voor langere tijd worden opgeslagen, gebruikt onder druk behandeld hout en multiplex om een ​​lang leven toe te voegen aan dit project.

Share This Post