Index / Ambachten / Hoe kan ik met monogram items maak

Share This Post

Ambachten

Hoe kan ik met monogram items maak

Een monogram is een teken van identiteit gewoonlijk gevormd van de gecombineerde initialen van een naam. Monogram artikelen zijn erg populair op maat gemaakte geschenken voor bijna elke gelegenheid. Sommige monogrammen combineren de eerste letters va

Advertisement

Een monogram is een teken van identiteit gewoonlijk gevormd van de gecombineerde initialen van een naam. Monogram artikelen zijn erg populair op maat gemaakte geschenken voor bijna elke gelegenheid. Sommige monogrammen combineren de eerste letters van een man en voornamen vrouw bedekt het initiaal van de achternaam genomen in het huwelijk. Andere monogrammen kunnen bestaan ​​uit de eerste en de laatste letter van de naam of de eerste, middelste en laatste letter van de namen.

Wat je nodig hebt

Naald

Draad

Schaar

borduurmachine

Verf

Postzegels

stencils

Borstels

woodburning kit

Beslis over het item dat u wilt monogram, zoals een badkamer handdoek, een placemat, of een muur hangen.

Match van het materiaal van het object dat u wilt monogram met de opties voor monogrammen. Stoffen zoals handdoeken kunnen worden met de hand geborduurd, machine-geborduurd of geschilderd. Stof of papier items die niet erg dik, zoals placemats of lampenkappen, kan ook worden geborduurd of geschilderd. Houten objecten kunnen monogrammen geschilderd of verbrand in hen.

Klik hier voor de benodigdheden die je nodig hebt om de monogrammen te voltooien. Voor de hand borduren, zult u borduurnaalden, een instructie-boek over hoe om te monogrambrieven met behulp van een patroon, en van hoge kwaliteit borduurgaren nodig. Voor machinaal borduren, ontvangt u een borduurwerk of naai- en borduurmachine combinatie machine nodig hebben. Voor het schilderen of stempelen monogrammen op textiel, vindt u stof of acryl verf nodig. Voor het schilderen op een harde ondergrond, zal je acryl of olieverf, penselen, stempels of stencils nodig. Voor houtkachel, zult u een houtkachel kit nodig.

Maak het monogram met behulp van de kunst leveringen en gereedschappen. Voor de hand borduren, schilderen, stempelen, of hout branden, sporenelementen het monogram op het oppervlak met behulp van een potlood. Houtkachel is net als tekenen met een pen, met uitzondering van de tip is hot. Voor machinaal borduren, selecteert u de initialen, het lettertype en grootte op het touch screen en steek het monogram. Volg de product-specifieke aanwijzingen van de fabrikant voor oppervlaktebehandeling en reiniging.

Hints

Test je hand stikken of houtkachel op brokstukken voordat monogramvoet het eindproduct.

Share This Post